2a divisió FEF

futbol

sabadell

Al Sabadell li falta rematar

Millors que el rival. Els arlequinats no poden posar la cirereta al gran partit que van fer a El Clariano, en què van collar l’Ontinyent

ONTINYENT 0 SABADELL 0

ONTINYENT:Álvaro Campos, Bauti, Verdú, Russo, Rober, Anaba, Fran Machado (Álvaro, 86’), Juanan, Sascha (Rubio, 56’), Raul i Tito (Soler, 75’).SABADELL:Roberto, Óscar Rubio, Dani Gómez, Aleix Coch, Pol Moreno, Migue, Josu (Marc Martínez, 78’), Adri Díaz (Guillemenot, 86’), Ángel (Víctor, 69’), Pedro Capó i Arturo.ÀRBITRE:Vázquez González.T.G.:els locals Anaba i Tito, i els visitants Óscar Rubio i Josu.T.V.:per doble amonestació al local Rober (91’).

Justos, injustos, en l’últim minut, amb èpica o més o menys treballats. El Sabadell ha viscut ja totes les cares dels empats havent-ne sumat 18 de 29 partits. Ahir va tocar la cara amable de l’empat: els arlequinats van ser superiors a un rival molt combatiu a casa. Però, com sol ser habitual, només li va faltar l’encert per endur-se els tres punts i deixar de veure’s amenaçat per l’ombra del descens.

El culpable del resultat va ser el porter local Álvaro Campos. L’exjugador del Lleida va treure amb els peus una rematada creuada de Josu i una rosca d’Adri Díaz quan tothom cantava el gol. L’Ontinyent, en canvi, no va xutar a porta en tot el partit i el seu perill es va resumir en dues rematades de cap sense més. El vent va afectar el Sabadell en el segon temps i les arribades van minvar però Dani Gómez, ajudat per un rebot, va obligar de nou a una nova intervenció de Campos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)