Girona

Borja, frenat per la clàusula de la por

Al contracte. El Madrid va impedir que el mitjapunta s’hi enfrontés quan el va cedir al Còrdova, el curs abans d’arribar a Montilivi

Borja García, un dels futbolistes del Girona que tenia experiència prèvia a primera divisió, hauria pogut visitar el Santiago Bernabéu, però la clàusula de la por li ho va impedir. El madrilenyva jugar dues temporades al filial blanc, després que el club pagués un traspàs d’uns 1,5 milions d’euros al Còrdova, amb el qual havia fet una temporada excel·lent a segona A. En els dos cursos al filial, amb força participació a segona A –especialment en el primer, amb 2.740 minuts i nou gols–, no va tenir l’oportunitat de pujar al primer equip. I un cop superades les dues primeres temporades, el Madrid el va cedir al Còrdova, que havia pujat a primera divisió. En el contracte de cessió, el club blanc es va assegurar amb una clàusula que el mitjapunta no es pogués enfrontar amb l’equip de Carlo Ancelotti. I la visita del Còrdova al Bernabéu, curiosament, va ser en la primera jornada de lliga (2-0). Borja va ser habitual al Còrdova (28 partits i 1.974 minuts) abans d’incorporar-se al Girona l’agost del 2015, un cop rescindit el contracte que el lligava encara al Madrid.

LA XIFRA

28
partits
a 1a va jugar Borja amb el Còrdova, que va visitar el Madrid en la primera jornada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)