2a divisió FEF

El fortí no pot caure

Confiança màxima. L’Olot rep l’Alcoià, un rival construït per lluitar per l’ascens que ha vist com la inestabilitat el portava a la cua de la taula. La qualitat individual eleva el matx a perillós

L’Olot no pot afluixar el ritme que l’ha dut a capgirar la dinàmica, eixugar el desavantatge respecte a la salvació i situar-se, des de fa tres setmanes, fora de la zona de perill. Després de la derrota al camp del Llagostera, que va remuntar un resultat favorable 0-1, els de la Garrotxa han de tornar de seguida al camí del triomf al fortí construït des de l’arribada de Raúl Garrido a la banqueta. Els olotins no perden davant la seva afició des de l’1 de novembre contra el Cornellà (la setmana vinent farà una volta sencera) consolidant així les bases d’una fortalesa que no pot caure en el moment clau del curs: “L’equip està bé a casa, però també a fora. Venim de competir en dos camps complicats com a Sagunt i Llagostera i només coses estranyes ens han impedit guanyar, en la primera ocasió, i sumar algun punt en la darrera”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que no es mostra preocupat per l’última ensopegada de l’equip: “Hem perdut només tres partits dels darrers quinze i la confiança està intacta. Cal canalitzar la ràbia del darrer partit en energia positiva per guanyar a l’Alcoià.”

El conjunt alacantí compta amb una plantilla competitiva construïda, a priori per lluitar per l’ascens a segona A. La inestabilitat i la irregularitat, però, els ha condemnat a la part baixa: “Cada partit des de fa setmanes i fins al final és important. L’Alcoià és un club exigent i costa estar a l’altura. Tenen molts recursos com Gato, Mariano, López Silva, etc. i serà molt complicat” analitza el valencià, que haurà de decidir quin dels dos porters suplents durant el curs suplirà la baixa sensible de Xavi Ginard. Sacrest sembla partir amb avantatge respecte a Bastida, que surt d’una lesió en un dit de la mà.

LA PRÈVIA

Hem perdut tres partits dels darrers quinze i la confiança està intacta. Cal canalitzar la ràbia del darrer partit en energia positiva

TERCER DUEL I TÈCNIC

L’Alcoià és un club exigent i costa estar a l’altura. Tenen molts recursos i segur que serà complicat
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
L’Olot ja ha jugat contra l’Alcoià d’Aparicio (copa) i de Galiana (lliga); ara toca contra el de Mario Barrera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)