Reus

Una millora imprescindible

Reus. L’equip roig-i-negre, que visitarà demà un dels equips més en forma del moment, el Rayo Vallecano, s’ha quedat sense marcar en set dels últims vuit partits a camp contrari

On més es nota el dèficit ofensiu del Reus és a camp contrari, ja que només ha marcat sis gols en els catorze partits com a visitant, i més especialment en els últims mesos de competició, ja que tan sols ha pogut fer gols en un dels últims vuits desplaçaments. Va ser la victòria al terreny de joc del Nàstic (1-2), abans de la qual es va quedar sense marcar a Cadis (1-0), Saragossa (0-0), Tenerife (3-0) i Còrdova (5-0). Després del derbi, va tornar sense gols a favor de Sòria (1-0), Pamplona (0-0) i Lleó (2-0). Demà el Reus torna a jugar com a visitant, i ho fa al camp d’un dels equips més en forma del moment, el Rayo Vallecano, que ha aconseguit 17 dels últims 21 punts en joc i s’ha consolidat en la segona posició. En els tres últims partits al seu estadi, contra el Llorca, el Sevilla Atlético i l’Osca, l’equip madrileny ha fet deu gols i només n’ha rebut un. El Reus, per tant, haurà de millorar en atac si vol aconseguir algun resultat positiu a Vallecas per tal que la zona de descens, que ara té a sis punts, no se li apropi. El de demà a la tarda és el primer dels tres desplaçaments que ha d’afrontar l’equip d’Aritz López Garai en quatre setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)