Territorial

Jornada de duels gironins

1a catalana. Els cinc equips de la demarcació jugaran demà en una jornada amb dos interessants duels gironins i el primer partit sense el tècnic Edu Urdiales a la banqueta del Lloret

L’activitat per als equips gironins a la primera catalana es concentrarà en la jornada de demà i ho farà amb duels ben interessants. D’una banda, perquè hi haurà dos enfrontaments entre clubs de les comarques gironines, i de l’altra, perquè ja en la recta final molts dels equips encara no tenen lligats els seus objectius, principalment la permanència.

El primer equip a entrar en joc, però, serà un Lloret que enceta una nova etapa ja sense Edu Urdiales a la banqueta. El tècnic de Blanes ha dirigit set temporades, amb una aturada d’un any pel mig, els lloretencs, i ara deixa les regnes a Albert Batllosera perquè va a dirigir una escola del Barça al Japó. El Lloret, en hores baixes pel que fa a resultats, visitarà una Muntanyesa (12 h) que és a la part alta de la classificació.

A la mateixa hora (12 h), el Banyoles rebrà a casa la Jonquera en un duel clau per als banyolins per a les seves aspiracions de salvar la categoria, mentre que els fronterers volen allargar el bon moment de joc i de resultats que passen.

El segon duel gironí de la jornada es viurà a Llagostera, entre el filial llagosterenc i el Farners (16.30 h). Els dos equips es mouen en la zona alta de la classificació, però en una categoria tan igualada voldran els tres punts per consolidar-se entre els millors amb vista a la fi de la temporada. Falten exactament deu jornades perquè la primera catalana s’acabi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)