2a divisió FEF

futbol

sabadell

La Nova Creu Alta, amb mentalitat de final

2a divisió B. Toni Seligrat considera el partit de demà contra el Llagostera “el més important de l’any” i espera que l’estadi s’ompli. El club ha engegat una campanya per ajudar-hi

El Sabadell, que ha tornat a la dinàmica dels empats –quatre de consecutius, i ja n’acumula divuit–, no aconsegueix allunyar-se de la zona de descens, que té a quatre punts. L’equip que la marca és el Llagostera, precisament el rival dels arlequinats demà al migdia a la Nova Creu Alta. “És el més important de l’any, amb diferència”, assegura el tècnic del Sabadell, Toni Seligrat, que considera que han de fer valer el fet de jugar-lo com a locals: “Una final? El nom indicaria que això s’acaba aquí i encara quedaran vuit partits. Però la part positiva és que quan ens agafem a la paraula final sol haver-hi molta més gent al camp. El club ha tingut present que el moment és especial i ha fet tots els possibles.” El Sabadell regala dues entrades a cada soci perquè l’estadi presenti l’ambient dels millors partits. “Si pot ser que vinguin 10.000 persones al camp, millor que 1.000, i han de venir totes a ajudar a guanyar. No necessitem res més que guanyar.” Seligrat va definir el Llagostera com un equip dissenyat per estar més a prop de la zona alta que de la baixa, amb futbolistes de nivell mitjà-alt i il·lusionats per jugar en un estadi com la Nova Creu Alta “ja que no els motiva gaire jugar al seu propi camp”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)