Girona

JORDI BOSCH

EMPRESARI AUDIOVISUAL

“El Real Madrid té l’orgull ferit”

“He vist el Girona en molts camps i, com és lògic, també seré al Bernabéu”

“Hi ha certa admiració i simpatia pel Girona ara mateix”

“No es pot fer un plantejament tan ofensiu contra rivals amb tant potencial”

A Montilivi, els representants del Madrid reconeixien la superioritat del Girona ja al descans tot i el resultat de 0-1

Gironí de pedra picada i soci 103 del club de Montilivi, Jordi Bosch (Girona, 1959) gaudeix del bon moment de l’equip blanc-i-vermell des de Madrid, on desenvolupa gran part de la seva tasca professional, però s’escapa sempre que pot per veure el Girona tant a Montilivi com a fora de casa. A més, és membre del consell assessor de l’entitat creat recentment.

Serà al Santiago Bernabéu aquesta tarda?
Hi seré. Soc una persona molt seguidora del Girona i aprofitant que visc a Madrid, més enllà d’anar sempre que puc a Montilivi, també he aprofitat aquests últims anys per veure’ls en camps com els del Leganés, el Rayo, el Getafe, l’Alcorcón... També vaig ser en la promoció d’ascens a segona divisió B contra l’Alcalá de Henares fa onze anys, i amb les bones connexions des de Madrid m’he escapat a llocs com Valladolid o Sevilla. Si he estat en tots aquests llocs veient el Girona, com és lògic també seré al Bernabéu.
Sempre ha passejat l’orgull gironí. A Madrid què li diuen ara sobre l’equip?
Conec molta gent, i per motius laborals em moc molt. Allà on vaig explico que soc de Girona. La gent em mostra certa admiració pel que està fent l’equip. La setmana passada era a Portugal per negocis i parlava amb el president de la televisió pública portuguesa, una persona a qui li agrada molt el futbol. M’explicava entusiasmat que havia vist el Vila-real - Girona, i coneixia tots els jugadors gironins! També un gironí que viu a Cuba em deia que veu tots els partits des d’allà. Crec que hi ha certa admiració i simpatia pel Girona ara mateix. Veurem si tothom ens la manté si acabem sent un rival competitiu.
I després del 2-1 de l’anada, quin Madrid espera?
A la mitja part del partit a Montilivi, els representants del Madrid eren conscients que el seu equip no ho estava fent bé tot i el 0-1, i que el Girona era superior. Reconeixien que si no canviava alguna cosa, el partit se’ls podia complicar en la segona part, tal com va passar. La superioritat del Girona, doncs, era reconeguda per la gent del Madrid ja al descans! Els equips tenen el seu orgull i suposo que el Madrid afrontarà el partit amb tensió competitiva. Tenen ferit l’orgull després del que va passar en el partit de la primera volta. El Girona també té orgull i sobretot ha après moltes coses aquest curs, com per exemple no fer el mateix plantejament que el dia del Barça contra equips amb tant potencial ofensiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)