2a divisió FEF

ESPORTS

FUTBOL

Una nova final a Sabadell

No es pot fallar. El Llagostera, en plaça de promoció de descens després de guanyar l’Olot, visita la Nova Creu Alta amb l’objectiu de sumar un triomf contra un altre rival directe en la lluita per la salvació

El Llagostera va agafar una gran alenada d’aire fresc amb l’última victòria en el derbi gironí contra l’Olot (2-1), un triomf que va fer escalar els llagosterencs a la plaça de promoció de descens amb 32 punts, a només un del primer equip que se salvaria, que és precisament l’Olot. Tot i la dosi de confiança, el conjunt dirigit per Òscar Álvarez continua en una situació molt delicada en la taula, fet que obliga els blaugrana a treballar de valent en les últimes nou jornades de lliga. Començant pel proper i vital partit d’avui al camp del Sabadell (a les 12 h), un altre rival directe en la lluita per la permanència –els arlequinats són tretzens amb 36 punts– i al qual els llagosterencs no volen deixar escapar. D’aconseguir la victòria el Llagostera s’acostaria a només un punt de l’equip de Toni Seligrat, que es va imposar en el partit de la primera volta jugat a Llagostera (0-2). El Sabadell no passa per un bon moment, i és que fa cinc partits que no guanya (4 punts dels últims 15) i s’està convertint en el rei de l’empat (en suma 18 en total, el que més en té del grup 3). Tot i així, els sabadellencs són un equip força fiable en defensa, com ho demostren els 23 gols que han encaixat en 29 partits i que els converteix en el tercer equip menys golejat del campionat.

Optimisme

“Afrontem un partit a domicili molt semblant al del Formentera, que també era un rival directe. Al Sabadell li està costant marcar gols i guanyar, i si ho fem nosaltres ens posarem molt a prop seu. Tenen un bon equip i jugadors de qualitat com Felipe o Arturo, que havia jugat amb nosaltres, i és un partit molt important per als dos equips, tot i que no serà definitiu. Guanyar l’Olot ens va apujar la moral, vam demostrar que quan volem podem, i ara tornem a tenir una oportunitat única de treure encara més el cap i implicar un altre equip a baix.”

Finalment, el tècnic s’ha emportat tots els jugadors disponibles tot i que Pau Bosch, Colorado i Viale han tingut molèsties i a últim hora decidiran forçar o no.

UN TRIOMF VITAL

El Llagostera es vol acostar a 1 sol punt del Sabadell, que fa cinc partits que no guanya (4 punts de 15)

LA PRÈVIA

18
empats
del Sabadell, el que més n’ha sumat. Els arlequinats són el tercer equip menys golejat amb només 23 gols en contra

ELS REIS DE L’EMPAT

Guanyar l’Olot ens va apujar la moral i ara tornem a tenir una ocasió única de treure més el cap
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
El Sabadell té un bon equip i jugadors de qualitat. És un partit molt important per als dos equips, tot i que no serà definitiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)