Girona

Zinedine Zidane

Entrenador de Madrid

“Si Cristiano està bé, el Madrid també ho està”

Cristiano Ronaldo va ser el gran protagonista damunt el terreny de joc i posteriorment a la sala de premsa. Els mitjans de comunicació van preguntar pel portuguès sobretot a Zidane, el seu tècnic, que valorava així l’estat de forma de l’atacant. “Cristiano és molt important per a nosaltres. Transmet una energia positiva al grup i quan està entonat tothom ho nota. És cert que al final de la temporada sempre està bé. Té molt de gol i això no es perd mai” tot lloances cap al seu futbolista, autor ja de 22 dianes en la lliga, tres menys que el pitxitxi, Leo Messi. “Hem de continuar sumant punts i escalar posicions. Aquest és l’objectiu de la plantilla. Per a Cristiano, atrapar Messi és important, però també per a nosaltres. Si Cristiano està bé, l’equip també ho està”, va dir el francès.

El Madrid ha agafat velocitat de creuer en el tram decisiu del curs i el Girona ho va comprovar en primera persona: “La millora de l’equip s’explica per diferents motius. La bona forma hi té a veure, però sobretot, la confiança. Hem recuperat el to adequat, golegem a casa i això al començament no ho aconseguíem. La dinàmica és positiva per a tots. No hem abaixat mai els braços, fins i tot quan teníem dificultats.” Zidane, per a un mitjà francès, va ser preguntat també pel Girona, del qual va destacar el talent en el joc aturat, un apartat defensiu que ha de millorar el seu equip. “Sabíem que jugàvem contra un equip que té molt poder en les jugades a pilota aturada. Ens han fet tres gols. Són errades puntuals de concentració que hem de millorar i corregir”, concloïa.

PÒQUER DE CRISTIANO

“Transmet una energia positiva al grup i quan està entonat tothom ho nota”

TRES GOLS EN CONTRA

“Sabíem que eren bons a pilota aturada; hem de millorar i corregir aquest aspecte”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)