2a divisió FEF

Gerard Albadalejo

entrenador del lleida

“Som el Lleida; si ens ho creiem, farem grans coses”

Fe absoluta. El tècnic, Gerard Albadalejo, es mostra convençut que el seu equip jugarà el ‘play-off’, però demana que hi hagi unitat i autoestima

Després de setmanes de prudència meditada, l’entrenador del Lleida va decidir parlar sense embuts. Tot plegat, gràcies a la victòria vital del seu equip contra l’Ebre, que el situa a només un punt de la zona d’ascens. L’objectiu del conjunt ha estat sempre el play-off, però fins diumenge passat Gerard Albadalejo no ho deia obertament. La cosa ha canviat. Queden vuit jornades i el barceloní ha decidit fer una crida a tothom perquè remi amb l’equip en la fita de jugar la promoció. Ell no s’amaga, considera que té un equipàs i només demana unitat, un pèl de paciència i autoestima.

“El Lleida intentarà fer el play-off, és una situació real de la qual he parlat des del primer dia, sé on soc i sempre he aspirat al màxim”, va dir Gerard Albadalejo, que en el tram final de temporada ha d’afrontar un calendari extremadament difícil –ha de visitar el Vila-real B, el Mallorca, l’Hèrcules, l’Elx i el Sabadell–, un fet que l’entrenador blau veu més com una oportunitat que com un problema: “Ens hem d’assegurar els punts de casa i, després, a fora, tenim partits exigents, però que són duels directes i et fan avançar si guanyes.” Dit això, el tècnic va reivindicar el club. “Ens hem d’enfrontar a rivals impressionants, però som el Lleida. Si ens sentim un equip gran, farem grans coses. Hem de deixar de plorar, els pròxims rivals són bons però nosaltres també”, va dir Albadalejo, que va lloar el bloc de jugadors de què disposa: “Tinc una plantilla top de la categoria.”

Per aconseguir la fita de jugar la fase d’ascens, Gerard Albadalejo va reclamar unitat d’acció i paciència en els moments en què vagin més mal dades. I va posar l’exemple del Real Madrid. “Tenir un missatge únic i que ens creiem que som un equip gran és molt important. Hem de valorar el que fa el Madrid. Ells, quan diuen que s’ha de guanyar la Champions, la guanyen. Hi ha un discurs únic”, va dir l’entrenador del Lleida.”

LES FRASES

Ens hem d’assegurar els punts de casa i, a fora, tenim partits exigents, però que són duels directes que et fan avançar si guanyes
Hem de deixar de plorar, els pròxims rivals són bons però nosaltres també [...]; tinc un equip «top»
Gerard Albadalejo
ENTRENADOR DEL LLEIDA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)