Girona

Granell posa en marxa el seu primer campus

Novetat. La primera edició de l’esdeveniment impulsat pel migcampista gironí tindrà lloc a les instal·lacions del Collell del 25 al 30 de juny

Àlex Granell, un dels pilars del Girona a primera divisió, ja té campus propi. El migcampista gironí ha preparat per aquest estiu, juntament amb l’empresa Organitza, el primer campus amb el seu nom, un esdeveniment que tindrà lloc a les magnífiques instal·lacions del Collell (Sant Ferriol) entre el 25 i el 30 de juny.

El campus Àlex Granell 2018, que disposa d’unes 80 places disponibles per a joves d’entre 6 i 14 anys, tindrà el futbol com a gran protagonista durant l’estada, encara que també es realitzaran moltes altres activitats al llarg del dia. I és que el Collell ofereix una gran varietat d’espais per poder disfrutar tant de l’esport com també d’una multitud d’activitats de lleure (curses d’orientació, tir amb arc, jocs d’associació, jocs de nit, treking, piscina...). El preu de la inscripció serà de 480 euros amb pensió completa (www.organitza.net/inscripcions).

Implicat

Un dels principals al·licients del campus serà la participació en el dia a dia del mateix Àlex Granell, que estarà treballant al costat de la resta de monitors com un més durant gran part del temps. A més, el campus tindrà la visita d’altres jugadors i membres del primer equip del Girona, a part de diferents sorpreses que s’aniran revelant pròximament.

MÉS SORPRESES

S’hi espera la participació d’altres jugadors i membres del cos tècnic del 1r equip

PIONER

Granell serà l’únic jugador del Girona amb campus propi a la demarcació

UNA ESTADA GLOBAL

80
joves afortunats
d’entre 6 i 14 anys podran assistir al campus, que tindrà futbol i moltes altres activitats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)