1a femenina

Una prova d’un altre nivell

Champions League femenina. El Barça haurà de superar el millor equip europeu dels darrers anys per accedir a les semifinals

Tot i les dues decepcions seguides en forma d’empat en la lliga, al Barça li cal girar full per afrontar l’obstacle més complicat de l’any: l’anada dels quarts de final de la Champions contra el vigent campió, l’Olympique de Lió (demà, 18.45 h).

“Ens enfrontem al millor equip d’Europa, com ha quedat demostrat les darreres temporades. La resta d’equip som un o dos graons per sota, però afrontem el partit amb la màxima il·lusió amb la intenció de fer un gran partit i aconseguir el millor resultat per a la tornada”, va explicar el tècnic, Fran Sánchez, que té clar que els darrers resultats no afectaran la preparació del duel contra les franceses: “Afrontar aquest tipus de partits és fàcil perquè les jugadores estan molt il·lusionades. El passat ja és passat, només ens val aprendre del que no hem fet bé.” “Veurem com som capaces d’adaptar-nos a un equip amb un nivell d’intensitat, físic i tècnic superior al que estem habituats. És el principal desafiament”, va afegir-hi el tècnic, conscient de la dificultat del rival.

Campió les dues darreres edicions i amb una trajectòria fins ara immaculada en la competició d’enguany –30 gols a favor i cap en contra en els quatre partits disputats–, el Lió motiva unes jugadores blaugrana conscients que s’enfronten al millor equip d’Europa: “L’equip és conscient de la realitat i sabem que el Lió és un gran equip, però nosaltres estem molt motivades i treballarem per portar un bon resultat amb vista a la tornada, la setmana que ve al Mini”, va dir una de les capitanes, Vicky Losada, que veu el rival francès com una bona pedra de toc per veure “on està situat l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)