Nàstic

ESPORTS

FUTBOL

Sense tres intocables per afrontar un partit clau

Nàstic. Dimitrievski, regular sota els pals, i Kakabadze –en forma i sense un substitut del mateix perfil–, que tenen partits internacionals amistosos, i Fali, sancionat, es perdran el duel a Alcorcón

Només una setmana després de disposar de tota la plantilla per primera vegada aquesta temporada, el Nàstic torna a tenir baixes. Aquesta vegada no és per cap lesió, sinó pel virus FIFA i per les sancions. L’equip grana té diumenge al migdia un partit molt important, la visita a un rival directe, l’Alcorcón, divuitè classificat amb un punt menys que el Nàstic i tres més que el primer equip en zona de descens, la Cultural Leonesa, i l’afrontarà sense tres dels titulars habituals: Dimitrievski i Kakabadze, que tenen partits internacionals amistosos, i Fali, que està sancionat.

El Nàstic ha demanat comprensió a les federacions i que no convoquin Dimitrievski i Kakabadze per disputar partits amistosos mentre el Nàstic es juga la permanència, tenint en compte, a més, que la segona A, al contrari que les altres grans lligues europees, no atura la competició quan hi ha compromisos de seleccions. Però no ha tingut sort amb la reclamació i Dimitrievski ha estat cridat per disputar el Macedònia-Finlàndia de demà i el Macedònia-Azerbaidjan de dimarts, mentre que Kakabadze disputarà el Geòrgia-Lituània de dissabte i el Geòrgia-Estònia de dimarts. Així, el Nàstic es queda sense el lateral dret habitual, un Kakabadze en un bon moment de forma i que no té cap relleu del mateix perfil en la plantilla –Suzuki, amb menys recorregut, l’ha substituït quan no ha pogut jugar–, i sense el porter titular. Bernabé Barragán ocuparà el lloc de Dimitrievski, tal com ja va fer en la primera volta a Tenerife (2-0). L’altre duel que s’ha perdut el macedoni pels partits de seleccions, contra l’Sporting al Nou Estadi (0-4), el va jugar Perales, del filial, que diumenge serà el suplent. “Tinc moltes ganes i il·lusió, estic preparat per disfrutar d’un bon partit i aconseguir els tres punts”, va dir ahir Bernabé.

L’altra baixa serà la de Fali, que contra el Còrdova va veure la desena targeta groga de la temporada –set amb el Barça B i tres amb el Nàstic–, de manera que ha de descansar per sanció. El valencià ha estat sempre titular des que va tornar a l’equip tarragoní en el mercat d’hivern provinent del filial blaugrana. Si Nano Rivas vol substituir-lo en l’onze inicial per un pivot de característiques similars –de tall defensiu–, utilitzarà Molina o Gaztañaga.

SOTA ELS PALS

Bernabé, “amb ganes i il·lusió per disfrutar del partit”, rellevarà Dimitrievski

Mala maror a Alcorcón amb Julio Velázquez

L’estadi de Santo Domingo viu en cada partit de l’Alcorcón a casa un ambient enrarit al voltant de la figura del tècnic, Julio Velázquez, molt qüestionat per una part de l’afició. L’equip madrileny, confeccionat per no patir i per aspirar a objectius ambiciosos, ha seguit aquesta temporada una trajectòria molt irregular que no li ha permès escapar-se de les places de perill. Ara mateix, després de cinc partits sense guanyar –dos empats i tres derrotes–, té la zona de descens a només tres punts. Una derrota diumenge contra el Nàstic podria suposar la destitució de Julio Velázquez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)