3a divisió FEF

Miki Carrillo, renovat

3a divisió. El Castelldefels manté la confiança en el tècnic, una temporada més, sense saber si l’equip es mantindrà o no

El projecte esportiu del Castelldefels continua girant al voltant de Miki Carrillo, que ahir va signar la seva renovació amb el club groc per una temporada, “independentment que l’equip la temporada vinent sigui a tercera o a primera catalana”, tal com va explicar el seu president, Adolfo Borgoñó. Carrillo, que ha dirigit 98 partits amb el Castelldefels, complirà la quarta temporada al capdavant de l’equip després d’aterrar-hi a mitjan curs 2014/15. “Jo sóc un entrenador de romandre als clubs molt de temps, si hi sóc a gust, i aquí a Castelldefels estic encantat, perquè és un club on es pot treballar molt bé, està sanejat econòmicament i les coses es fan com pertoca”, assenyala l’entrenador barceloní.

Enric Vega, al San Cristóbal

El davanter terrassenc del club mariner ha estat donat de baixa de l’entitat per fitxar pel San Cristóbal de la primera catalana. Vega jugarà en el seu tercer equip aquest curs, perquè va començar la temporada en el Terrassa (136 minuts i un gol), va fitxar pel Castelldefels (500 minuts i un gol) i ara jugarà amb el líder del grup 2 de primera catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)