Girona

ESPORTS

FUTBOL

La plantilla creu en la continuïtat del tècnic

Àlex Granell, capità i una de les veus més autoritzades del vestidor blanc-i-vermell, va valorar ahir les informacions aparegudes en les últimes hores sobre el futur de Pablo Machín a Montilivi. El migcampista va aclarir que havia llegit algunes declaracions a la premsa, però que no havia escoltat directament el seu entrenador. Tot i això, Àlex Granell va qualificar com a “coherents” i “lògiques” les paraules de Machín sobre la seva possible sortida del Girona: “Crec que parla des de la coherència i la lògica i, com tot entrenador o futbolista que està aconseguint resultats d’èxit, si li arriba una oferta irrebutjable, l’haurà d’acceptar. Ho diu la mateixa paraula, irrebutjable, i com ell, ho faríem la resta dels jugadors de la plantilla.”

D’altra banda, Granell va voler posar l’accent en el compromís i l’entrega de Machín en les últimes temporades com a tècnic gironí: “També sé de l’estima cap al club, de l’estabilitat que té el seu entorn en un lloc com aquest i estic convençut que el tindrem al màxim fins a final d’aquest curs, òbviament, i que també hi serà el curs vinent. Si no vaig errat, té un any més de contracte”. De fet, el capità blanc-i-vermell va ser clar i veu Machín a Montilivi el curs que ve: “Crec que continuarà perquè el Girona encara té reptes ambiciosos per assolir i ell és el mister que ens ha portat fins aquí. Estic convençut que té la il·lusió intacta per continuar fent gran aquest Girona i, des del meu punt de vista, estic convençut que Pablo Machín serà l’entrenador del Girona molts anys més.” Granell va parlar del difícil marge de creixement de l’equip després d’aquest curs, un argument que dilluns va fer servir Pablo Machín a Sòria per acceptar una possible oferta d’un altre club: “Sempre podem trobar objectius nous. Si aconseguim la proesa d’anar a Europa, el repte seria allargar la presència del Girona en aquesta competició com més millor”.

LA SITUACIÓ

“Si és una oferta irrebutjable, com ell, també l’acceptaríem la resta de jugadors”

COMPROMÍS

“Estic segur que Pablo Machín té la il·lusió intacta per continuar fent gran el Girona”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)