Territorial

Una línia d’allò més fina

1a catalana. El Lloret intentarà avui allunyar-se de la zona perillosa contra el Sabadell B, mentre que el Banyoles, amb la motivació de treure el cap del descens, visita un Farners tranquil

La igualtat en la classificació fa que la línia entre una situació més o menys còmoda sigui d’allò més fina. Aquesta tarda, en els duels amb presència d’equips de la demarcació se’n viurà un clar exemple i, sobretot, afectarà els conjunts que lluiten en la zona baixa. El nou Lloret d’Albert Batllosera s’estrenarà a casa contra el Sabadell B (16 h). Els lloretencs intentaran fer encara més bo el punt que van sumar la setmana passada en un terreny de joc com és el de la Muntanyesa i, a més, tindran certa obligació de sumar els tres punts ja que la distància amb la zona de descens s’ha anat escurçant fins al punt que els separa ara mateix del precipici.

A la mateixa hora, les 16 h, també començarà el duel gironí entre el Farners i el Banyoles. En aquest cas, la major necessitat de punts recau en els del Pla de l’Estany, que una setmana més tindran la possibilitat de sortir del descens si aconsegueixen la victòria ni que sigui de manera provisional i en espera de la resta de resultats de diumenge. Al davant, però, s’hi trobaran un Farners que, superat el sotrac de resultats de principis d’any, ha tornat a encadenar quatre jornades sense perdre i de nou és a prop de la zona noble de la classificació. Si la línia fina per al Banyoles és per sortir del descens, per als de Santa Coloma és per acostar-se i posar pressió al segon classificat, que és a només sis punts.

Un pas endavant

Demà entraran en joc el Llagostera B i la Jonquera, dos equips que ocupen la zona mitjana de la classificació i que volen fer un pas endavant en forma de victòria per poder escalar algun lloc en la classificació. El filial llagosterenc tindrà un repte important visitant el líder de la lliga, la Grama (11.45 h). L’argument més sòlid per pensar en la gesta és que els de Santa Coloma de Gramenet han perdut els seus dos únics partits del curs jugant com a locals.

D’altra banda, la Jonquera intentarà allargar el seu bon moment de joc i de resultats rebent a casa el Castellar. Els jonquerencs encadenen quatre jornades sense perdre que els han estabilitzat en la zona tranquil·la de la classificació. Com a rival, tindran un Castellar que ha reaccionat tímidament en les últimes setmanes però és cuer i té la permanència a setze punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)