Reus

Victòria marca de la casa

Reus. Lekic (26’) avança l’equip roig-i-negre, que té l’oportunitat de sentenciar al contraatac i, en no fer-ho, acaba patint, però que amarra tres punts que deixen les places de descens a vuit

REUS 1 ALMERIA 0

REUS:Edgar Badia; Campins (Pablo Íñiguez, 83’), Atienza, Olmo, Miramón; Gus Ledes, Juan Domínguez; Yoda, Guzzo (Tito Ortiz, 76’), Fran Carbia (David Haro, 58’); i Lekic.ALMERIA:René; Motta, Owona (Verza, 54’), Morcillo, Trujillo, Pervis; Gaspar Panadero (Pablo Caballero, 80’), Callejón (Javi Álamo, 73’), Rubén Alcaraz, Pozo; i Soleri.GOLS:1-0 (26’) Lekic.ÀRBITRE:Valdés Aller.T.G.:Als locals Atienza, Campins i Olmo, i als visitants Rubén Alcaraz i Motta.PÚBLIC:3.420 espectadors.

El Reus és un expert a administrar avantatges mínims. Voldria fer-ho sense tant de patiment, però li costa sentenciar els partits que se li posen de cara –ahir, contra l’Almeria, gràcies al gol de Lekic en la primera meitat (26’)– a causa de la manca d’encert en atac, i sempre s’ha de refiar de la solvència defensiva, la fortuna i les aturades d’Edgar Badia, que ahir va rebutjar un cop de cap amb tot de cara de Soleri en el minut 86. Sigui com sigui, cinquè partit consecutiu a casa sense rebre cap gol –amb tres victòries–, superada per fi la barrera dels 40 punts (ja en són 41) i vuit d’avantatge respecte a les places de descens gràcies als empats, també ahir, de la Cultural i el Còrdova.

L’Almeria va buscar sorprendre el Reus amb una pressió avançada, però l’equip andalús no va acabar d’estar mai ben situat i, als roig-i-negres, no els costava apropar-se a l’àrea de René. No era gaire perillós –ho van ser més els visitants en una combinació entre Pervis i Pozzo que el segon va completar amb un xut alt de molt a prop– però portava més la iniciativa i va saber aprofitar el seu moment. Guzzo va fer una gran passada a l’espai per a Yoda, que va tocar la pilota davant la sortida precipitada de René. La pilota no va agafar la direcció de la porteria, però al segon pal va aparèixer Dejan Lekic per empènyer-la al fons de la xarxa, aprofitant la passivitat del central Trujillo. Guzzo, amb un xut de falta que va fregar el travesser, i Lekic, amb una diagonal i una finta que va completar amb un llançament alt, van demostrar, abans del descans, que el conjunt més ofensiu era el Reus.

En la segona meitat, Lucas Alcaraz va treure un dels tres centrals –Owona– per un mig de creació –Verza–, la qual cosa va produir, d’entrada, espais per al Reus, que hauria pogut fer el segon gol en tres ocasions seguides, de David Haro, Yoda i Lekic. Com sempre, en no sentenciar, va caldre suar per conservar l’1-0, sobretot en dos córners que no van acabar dins per poc i en la rematada de cap de Soleri, després d’una gran centrada de Javi Álamo, salvada per Edgar Badia.

És evident que tocarà patir fins al final. La clau és estar units convençuts de la permanència
Lucas Alcaraz
entrenador de L’ALMERIA
Hem estat poc encertats. Hem tingut alguna ocasió per fer el gol de l’empat, però el partit també hauria pogut acabar amb un 2-0
Superar els 40 punts ens fa veure més a prop l’objectiu, però hem de continuar igual
Aritz López Garai
entrenador del reus
En partits com aquest la idea de joc que vaig plantejar a l’inici de temporada es dona. A casa ens sentim forts, fiables i acompanyats

Querol és baixa d’última hora i Guzzo, titular

L’extrem David Querol es va lesionar el genoll dret en l’entrenament de divendres i ahir no va estar inclòs en la convocatòria per al partit contra l’Almeria. Dilluns se sotmetrà a proves per determinar l’abast exacte de la lesió. En canvi, sí que va jugar des de l’inici el mitja punta Raphael Guzzo, que es va estrenar com a titular aquesta temporada. Lesionat de gravetat a l’estiu, va debutar a finals de febrer i, abans de ser titular ahir, havia participat en tres partits sortint en la segona meitat. Pel que fa a Vítor Silva, tot i que ja ha superat la lesió que l’ha tingut sense jugar les últimes setmanes, López Garai va preferir no convocar-lo encara. El tècnic va resoldre la baixes dels dos laterals esquerres, Menéndez i Migue, canviant de banda Jorge Miramón, com a Vallecas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)