3a divisió FEF

Contra el cuer, el Palamós no pot fallar

3a divisió. El conjunt palamosí rep demà el Vilassar de Mar amb l’obligació de guanyar per mantenir-se fora del descens directe

El Palamós intentarà retrobar-se amb la victòria a casa, on l’equip de Pitu Batlle ha mostrat una versió molt competitiva però només ha pogut sumar els tres punts en un dels últims sis partits que hi ha disputat aquest 2018. Els palamosins afronten el duel de demà a la tarda (17 h) contra el Vilassar de Mar, el cuer de la competició, un equip que no guanya des del desembre, té la permanència a tretze punts de distància però ha mostrat certa millora en les últimes jornades. “Tot i rebre la visita de l’últim classificat, afrontem el partit amb el màxim respecte ja que han fet bones actuacions últimament tot i no obtenir els resultats esperats”, remarca Pitu Batlle. El tècnic palamosí també destaca la presència d’exjugadors del Palamós com Matamala o Fran Ochoa: “En aquests casos, és possible que vinguin amb un punt més de motivació.” Els empordanesos necessiten els tres punts per assegurar-se continuar a fora dels llocs de descens directe.

Pel que fa a la plantilla, el degà del futbol català no podrà disposar de Marc Medina, que, més enllà d’arrossegar molèsties als isquiotibials, ha de complir un partit de sanció.

Tenim el màxim respecte cap al cuer ja que sabem que han fet bons partits últimament
Pitu Batlle
Entrenador del Palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)