Oportunitat desaprofitada

3a divisió. Una nefasta primera part condemna el Palamós a l’empat a casa contra el cuer, el Vilassar, i torna a les posicions de descens

PALAMÓS 1 VILASSAR 1

PALAMÓS:Campos, Lluc Banús (Isma, 55’), Cano, Botxi, Subi (Litus, 73’), Kike Sánchez, Mamau, Gelmà, Caballero (Sergio Garcia, 68’), Henry i Nahuel.VILASSAR DE MAR:Ribera, Marc Molina, Pep (Joel, 73’), Andrés, Iván, Dani, Soufiane (Ricki, 63’), Fran (Nil, 57’), Èric, Matamala i Arnau.GOLS:0-1 (36’) Èric. 1-1 (86’) Nahuel.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:als visitants Roger Matamala, Arnau, Iván i Soufiane.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al Municipal Palamós-Costa Brava.

Empat amb gust a derrota del Palamós a casa contra el cuer, el Vilassar de Mar (1-1), un resultat que torna a enviar els palamosins a la zona de descens a primera catalana. El partit va començar amb el Palamós dominant un Vilassar que en l’equip titular tenia cinc jugadors del filial o el juvenil. Els de Pitu Batlle no traduïen el domini en ocasions, fins que Nahuel, ahir el jugador més actiu dels locals juntament amb Gelmà, va fer lluir el porter visitant –Lluc no va aprofitar el rebeig–. Cap a la mitja hora de joc, l’expalamosí Roger Matamala va tenir la primera ocasió del Vilassar a la sortida d’un corner, abans que Èric aprofités una greu errada defensiva del Palamós per superar Àlex Campos amb un xut creuat (36’).

Només començar la segona part, Pitu Batlle va fer entrar Isma Traoré per tenir més presència ofensiva, i el Palamós va començar a atacar amb insistència a l’àrea rival. En el minut 59, els espectadors del municipal palamosí es van posar les mans al cap després d’una triple ocasió errada pel degà. Henry va enviar la pilota al travesser, el rebot va anar a parar als peus primer d’Isma Traoré i després de Kike Sánchez, però cap dels dos se’n van sortir a dins de l’àrea petita. Llavors Pitu Batlle encara va situar més pólvora en atac amb l’entrada de Sergio Garcia i Litus, però el domini insistent del Palamós continuava sent estèril en el marcador. Fins que en el minut 86 Nahuel va aconseguir marcar el gol de l’empat amb un xut creuat des de l’interior de l’àrea, una diana que donava esperances als locals. Poc després, Isma Traoré va estar a punt de fer el 2-1, però finalment el Palamós no va poder acabar de revertir el resultat. Tocarà patir fins al final.

Un equip que s’està jugant la vida no pot fer la primera part que hem fet nosaltres. Regalem gols i primeres parts, i això no potser
En la segona part ens ha pesat la pressió d’haver de remuntar, però que ningú ens doni per morts