Territorial

Alguns ja acaricien el títol

Primeres finals. Palamós viurà aquesta tarda la primera jornada de finals amb les dues categories femenines i les dues d’alevins com a protagonistes

Aquesta tarda el MIC 18 viurà el seu segon dia gran –el primer va ser la inauguració i demà serà el gran dia amb la cloenda– amb les quatre finals que es jugaran a l’estadi municipal Palamós-Costa Brava: les de les dues categories d’alevins i les dues femenines. Els duels decisius encara estan per definir, i és que aquest mateix matí es jugaran les semifinals de les quatre categories amb el hàndicap afegit en la categoria aleví de futbol 7, en què aquest matí també hauran de jugar l’eliminatòria de quarts de final.

Protagonisme femení

El teló de les finals l’obriran i el tancaran les categories femenines. Primer (a les 16 h) serà el torn de la categoria aleví/infantil, que s’ha estrenat en aquesta edició del torneig amb 12 equips participants i que té tres catalans en les semifinals, després de la sorpresa que va donar el Girona eliminant el PSG (4-2) –l’Espanyol i el Sant Gabriel són els altres dos representats catalans–. Més tard, i per tancar la jornada (a les 19 h), es jugarà la final de la categoria cadet/juvenil, en què es podria repetir el duel Atlético-PSG, que es va jugar l’any passat amb victòria dels francesos, si guanyen les semifinals que es jugaran a Lloret al matí.

Els menuts, el plat fort

Entre les dues finals femenines es jugaran les de categoria aleví –a les 17 h de futbol 7 i a les 18.15 h de futbol 11. En el cas de futbol 7, l’Espanyol aspira a guanyar el títol per quarta edició consecutiva, però tindrà la dura prova d’haver de superar el Tottenham en els quarts de final que jugaran a Palamós –el Betis, el Barça i el València es presenten com els altres favorits–. En el cas dels alevins de futbol 11, la no participació del Madrid farà que no es pugui repetir el clàssic en la final com en els últims tres anys. El plat fort de les semifinals que es jugaran a l’Estartit serà el Chelsea-Barça, mentre que l’altra semifinal serà el Sevilla-Damm.

ALEVINS FUTBOL 11
Semifinals
(a L’Estartit)
1. Chelsea - Barça 10 h 2. Sevilla - Damm 11.30 h
Final
(a Palamós)
3. Guanyador 1 - Guanyador 2 18.15 h
ALEVINS FUTBOL 7
Quarts de final
(1 i 2 a Palamós i 3 i 4 a Sant Antoni de Calonge)
1. Tottenham - Espanyol 9 h 2. Betis - Granollers 9 h 3. Mercantil - Barça 9 h 4. Manlleu - València 9 h
Semifinals
(5 a Palamós i 6 a Sant Antoni de Calonge)
5. Guanyador 1 - Guanyador 2 11 h 6. Guanyador 3 - Guanyador 4 11 h
Final
(a Palamós)
7. Guanyador 5 - Guanyador 6 17 h
FEM. CADET/JUVENIL
Semifinals
(a Lloret)
1. FutFem Talents - Atlético 11 h 2. Espanyol - PSG 12 h
Final
(a Palamós)
3. Guanyador 1 - Guanyador 2 19.30 h
FEM. ALEVÍ/INFANTIL
Semifinals
(a Palamós)
1. Atlético - Sant Gabriel 9 h 2. Espanyol - Girona 10 h
Final
(a Palamós)
3. Guanyador 1 - Guanyador 2 16 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)