1a femenina

L’Espanyol cau a Lezama tot i la bona imatge

1a divisió femenina. El gol de Nekane va decidir a favor de l’Athletic Club però les periquites van mostrar una gran solidesa

athletic 1 espanyol 0

ATHLETIC CLUB:Ainhoa, Murua, Gimbert, Eunate, Moraza, Jone Ibáñez (Perea, 79’), Nekane (Leia, 88’), Mate Oroz, Lucía, Erika i Corres (María Díaz, 83’).ESPANYOL:Mariajo, Dulce, Shinada, Inés, Estibi (Núria, 64’), Carola, Brenda, Dominika, Pilar (Eli, 64’), Baudet i Julve.GOLS:1-0 (12’) Nekane.ÀRBITRE:Martínez Martínez.T.G.:a les visitants Carola, Shinada; i a les locals Jone Ibáñez i Erika.

L’Espanyol va perdre l’oportunitat de lligar virtualment la permanència en un dels camps més difícils de tot el campionat. L’Athletic Club es va endur els punts en un partit en què les periquites van presentar una dura batalla.

El matiner gol de Nekane, en una transició ràpida conduïda per Lucía, va decidir un enfrontament en què l’Athletic va voler ser protagonista amb la pilota als peus. Les blanc-i-blaves estaven ben col·locades al darrere i provaven de sortir al contraatac. Mariajo Pons va ser la jugadora més destacada de les locals en el primer temps, en què va rebutjar un córner que es colava dins de la porteria i, sobretot, va aturar un penal que hauria suposat pràcticament la sentència. La portera sabadellenca va endevinar les intencions d’Erika i va ajudar a la recuperació del seu equip, que va reaccionar al final del segon temps amb xuts d’Erika i Dulce.

En el segon temps, amb un guió similar, les blanc-i-blaves van tancar files i no van deixar que el rival colpegés. Això sí, les ocasions a l’altra àrea van escassejar, només Julve i Garrote van obligar a intervenir Ainhoa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)