Territorial

El Barça, sense premi

Campions. El Sevilla va deixar els blaugrana sense el títol d’aleví futbol 11 en els penals. El Betis va guanyar en futbol 7 i l’Atlético i el PSG, en les finals femenines

Ahir a la tarda es va acabar el MIC per a la majoria dels equips que quedaven en joc amb la disputa a Palamós de les finals de les dues categories femenines i les dues d’alevins. Tot i que la pluja del migdia va fer que alguns es repensessin assistir-hi –a mitja tarda el sol va començar a brillar–, el municipal va presentar una bona imatge amb uns 2.500 espectadors que van gaudir de l’espectacle.

La gran sorpresa va ser la victòria del Betis en la categoria alevins de futbol 7. Ja no per la patida victòria en la final (3-2) contra el València després d’anar guanyant 3-0, sinó perquè després de superar el Granollers en els quarts en les semifinals va eliminar l’Espanyol, el campió de les tres últimes edicions i que havia passat per sobre d’un dels favorits, el Tottenham, en els quarts de final. A més, els andalusos ho van fer tot i jugar amb un jugador menys en la segona part i haver d’arribar a la tanda de penals.

Després de la final de futbol 7 es va jugar la final de futbol 11 entre el Barça i el Sevilla, que va servir de magnífica prèvia per al partit de primera divisió que es va jugar a la nit i per trencar la dinàmica de clàssics en la final de les últimes edicions en aquesta categoria. En la jornada matinal els blaugrana van superar la dura prova contra el Chelsea (0-2) i el Sevilla va haver de patir molt per imposar-se contra la Damm i jugar la gran final (1-0). En el duel decisiu els jugadors del Barça van meravellar amb detalls de molta qualitat, però la millor ocasió la va tenir el Sevilla. Després que el partit acabés amb empat a zero, el Sevilla es va acabar proclamant campió en la tanda de penals (3-4).

L’Atlético, a mitges

El conjunt madrileny aspirava als dos títols en categoria femenina, però al final es va haver de conformar amb només un. En la primera final de la tarda les jugadores de l’Atlético van confirmar la superioritat mostrada durant tot el torneig –només van encaixar un gol en la fase final–, es van imposar per 4-1 a l’Espanyol i es van convertir en les primeres campiones d’aquesta nova categoria. En la final cadet/juvenil es va repetir el duel contra el PSG de l’anterior edició i les parisenques van revalidar el títol amb una victòria per la mínima (0-1) que va mantenir l’emoció fins al final de la jornada.

FRE A L’ESPANYOL

ALEVÍ FUTBOL 11
Quarts de final
BARÇA - Athletic Club 3-0 SEVILLA - Total Futbol 2-1
Semifinals
Chelsea - BARÇA 0-2 SEVILLA - Damm 1-0
Final
Barça - SEVILLA 0-0 (3-4)
ALEVÍ FUTBOL 7
Quarts de final
BETIS - Granollers 5-1 Manlleu - VALÈNCIA 0-10
Semifinals
Espanyol - BETIS 4-4 (0-2) Barça - VALÈNCIA 0-1
Final
BETIS - València 3-2
FEM. CADET/JUVENIL
Quarts de final
ATLÉTICO - JFA Academy 2-2 (3-1) PSG - Inter de Milà 3-0
Semifinals
Futfem Talents - ATLÉTICO M. 2-3 Espanyol - PSG 0-1
Final
Atlético de Madrid - PSG 0-1
FEM.ALEVÍ/INFANTIL
Quarts de final
ATLÉTICO M. - La Roca 2-0 ESPANYOL - Fontsanta Fatjó 2-0
Semifinals
ATLÉTICO M. - Sant Gabriel 4-0 ESPANYOL - Girona 8-0
Final
ATLÉTICO M. - Espanyol 4-1
El Betis li va treure el quart títol seguit d’alevins i va perdre la final femenina
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)