Barça B

El Barça B cau al feu del cuer i encadena ja sis jornades sense guanyar

2a divisió A. Els de Gerard López claudiquen contra un Sevilla Atlético més eficient, que ha generat menys ocasions de perill però ha definit millor

sevilla at. 3 barça b 1

SEVILLA ATLÉTICO:Juan Soriano; David Carmona, Cristian, Álex Muñoz, Borja San Emeterio (Berrocal, 46’); Mena, Fede San Emeterio; Boutobba, Olavide (Yan Eteki, 61’), Cantalapiedra (Pozo, 74’); i Carlos Fernández.BARÇA B:Ortolà; Palencia, David Costas (Ballou, 78’), Martínez, Cucurella; Aleñá, Christian Rivera, Hongla (Vitinho, 45’); Carles Pérez, Abel Ruiz (Marc Cardona, 59’) i Nahuel.GOLS:1-0 (53’) Cristian González. 2-0 (64’) Álex Muñoz. 2-1 (71’) Vitinho. 3-1 (76’) Mena.ÀRBITRE:Pizarro Gómez (col·legi madrileny).T.G.:al locals Carlos Fernández i Berrocal; i als visitants Hongla, Aleñá i Palencia.PÚBLIC:989 espectadors.

El Barça B ha allargat a sis la seva dinàmica de jornades sense guanyar després d’encadenar al camp del Sevilla Atlético la segona derrota. L’eficiència del conjunt de casa, que ha generat menys però ha definit més, ha condemnat els de Gerard, que per fortuna mantenen el marge respecte la zona de descens gràcies a les derrotes de la Cultural i el Còrdova.

El Barça B ha acaparat la pilota en el primer temps davant un Sevilla Atlético expectant, que ha esperat alguna pèrdua per sortir al contraatac. Així, mentre el conjunt blaugrana ha arribat a través de la possessió, els andalusos ho han fet mitjançant el joc directe. Les millors ocasions, en tot cas, les han tingut els pupils de Gerard López. Destaquen un xut de Nahuel que el porter local ha salvat (26’) i una rematada massa alta d’Abel Ruiz (34’). Entre aquestes dues arribades, el Sevilla Atlético també ha tingut una oportunitat claríssima que ha acabat amb un bon xut de Boutobba. Ortolà, atent, ha refusat la pilota. Al descans, doncs, s’ha arribat amb el marcador intacte.

En els primers compassos després de la represa, el Barça B ha aclaparat el Sevilla Atlético i ha fet treballar de valent la seva defensa. El gol, però, no ha arribat i el preu a pagar ha estat alt, ja que en dues accions d’estratègia el conjunt sevillà ha marcat dos gols. Dues pilotes llunyanes posades per l’exblaugrana Aitor Cantalapieda han acabat amb una rematada de cap de Cristian González (53’) i un xut d’Álex Muñoz (64’) que han fet cap al fons de la xarxa. Vitinho hi ha intentat posar emoció amb un xut des de la frontal que ha suposat el 2-1, però poc després Mena s’ha encarregat de sentenciar el partit culminant una bona acció directa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)