Territorial

El Llagostera i l’Espanyol toquen la glòria al MIC

Campions. Els llagosterencs van superar el Girona en la final juvenil i els blanc-i-blaus van superar el Barça en les categories cadet i infantil

El MIC ha posat el seu punt final aquest matí a l’estadi de Palamós, amb la disputa de les finals en categoria infantil, cadet i juvenil amb més de 4.000 persones a les graderies. L’Espanyol ha estat el gran triomfador amb les victòries en les dues finals que jugava i el Girona s’ha imposat en la final juvenil.

En la primera final, la de categoria infantil, l’Espanyol s’ha proclamat campió contra pronòstic amb un gol d’Alarcón en la represa superant un Barça (0-1) que ha estat superior, però que no ha aprofitat les ocasions que ha tingut. El segon derbi, en la final cadet, no ha estat tant vistosa com el d’infantils i el partit ha acabat amb empat a zero i victòria blanc-i-blava en la tanda de penals. La festa del MIC s’ha acabat amb una emocionant final inèdita en categoria juvenil entre el Girona i el Llagostera. Després d’un duel molt igualat en què Mateo ha avançat els gironins i Aleix Pla ha fet el gol de l’empat dels llagosterencs en l’última jugada del partit. En la tanda de penals, el Llagostera s’ha proclamat campió de la categoria principal del torneig (0-1).

Aquest matí també s’han jugat les finals d’infantils i cadets de primer any a l’estadi de Vilatenim, que han acabat amb la victòria del Tuttifutbol Acadademy en categoria infantil superant l’Athletic de Bilbao als penals, i del Celta en categoria cadet després de guanyar el València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)