Territorial

Un calc de l’any passat

Cadets. L’Espanyol, igual que l’any passat, supera el Barça en els penals després d’una final molt ensopida marcada pel cansament acumulat. Els blaugrana Moreno i Navarro erren els llançaments

espanyol 0 (4) barça 0 (2)

ESPANYOL:Darwin, Lucas, Tarensi, Recasens, Burlamaqui, Gregorio, Gudjohnsen, Peña, Russó, Gorjón i Bocardo. També van jugar: Pirot, Guerrero, Moro, Vallribera, Ramírez, Alsina, Medina, Fernández i Merchán.BARÇA:Ramón Vila, Aschalew, Faja, Joel López, Jaume Jardí, Nico, Pablo Moreno, Robert Navarro, Zaca, Lachvre i Moriba. També van jugar: Alegre, Rico, Gerard Gómez, Riera i Andy Villar.ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:a Burlamaqui i Bocardo, de l’Espanyol.COMENTARI:Per segona edició consecutiva, la categoria cadet del MIC es va decidir en una tanda de penals entre el Barça i l’Espanyol. I, igual que l’any passat, els blanc-i-blaus van acabar alçant el títol. Realment, l’emoció per la incertesa en el resultat va ser una de les poques coses que van mantenir l’interès en un partit pla i amb molt poques ocasions per les dues bandes. El cansament que havien acumulat tots dos durant les fases anteriors, així com el fet de conèixer-se molt perquè ja s’havien enfrontat diversos cops durant l’any, va reduir el factor espectacle al terreny de joc. De fet, en la primera part gairebé no va passar res, fins al punt que cap dels dos porters va haver d’intervenir. En la segona hi va haver més arribades, però amb poc perill. El lateral del Barça Alegre va ser el primer a provar-ho, però Darwin, ben col·locat, va evitar el gol. L’ocasió més clara la va tenir l’Espanyol, amb una rematada de cap massa tova de Gudjohnsen. Un xut molt desviat del blaugrana Pablo Moreno –que va tenir un detall molt lleig després trepitjant un rival– i un xut inofensiu del blanc-i-blau Moro van ser les últimes accions abans que el partit anés, com no podia ser d’una altra manera vist com havia anat tot, a la tanda de penals. Des dels onze metres l’Espanyol no va fallar i, en canvi, sí que ho van fer les dues grans estrelles del Barça: Moreno i Navarro.
Els dos equips ens coneixem molt i hem arribat cansats. Hem competit molt bé
Pol Garcia
entrenador de l’espanyol
No hem estat bé. Ens ha faltat ritme de joc i intenció a l’hora de buscar la porteria rival. No m’ha agradat el partit
Franc Artiga
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)