Territorial

L’efectivitat té premi

Infantils. El Barça va dominar clarament, però un gol d’Alarcón després de la represa va donar el títol als blanc-i-blaus. L’àrbitre va anul·lar un gol al Barça per un fora de joc inexistent

barça 0 espanyol 1

BARÇA:Alain Martínez, Pol Muñoz, Almeida, Arnau Casas, Larios, Adrià Capdevila, Aleix Garrido, Pablo Páez, Planas, Ilias i Jan Coca. També van jugar: Álvaro, Jurado, Valle, Bobi, Oliveras, Jan Coca, Caravaca, Segarra i Ramos.ESPANYOL:Ciurans, Ina Forns, Alemán, Durán, Iván Garrido, Rodrigo, Millán, Álvaro, Pujol, Sandoval i Alarcón. També van jugar: Carmona, Ribera, Víctor Garrido, García, Casadevall, López, Puentes, Fontdeglòria, Luque, Silva i Villote.GOLS:0-1 (29’) Alarcón.ÀRBITRE:Arenas Mora.T.G.:a Ribera, de l’Espanyol.COMENTARI:El Barça era el clar favorit sobre el paper i ho va demostrar sobre la gespa, però no en va fer prou amb això i va veure com l’Espanyol li prenia el títol que havia aconseguit l’any passat. El domini dels blaugrana va ser escandalós en la primera part, amb Capdevila, Garrido i Pablo Páez guiant l’equip des del mig del camp. La superioritat del Barça va servir per generar nombroses ocasions de gol abans de la primera part. La més clara, un xut de Páez des de la frontal que va sortir llepant el pal. A poc a poc, però, l’Espanyol va anar fent passes endavant, tot i anar sempre a remolc dels blaugrana. L’home blanc-i-blau va ser Alarcón, que va avisar abans del descans i després de la represa ja no va perdonar en la primera ocasió que va tenir per fer el primer i únic gol del partit (29’). Amb el resultat en contra, el Barça va prémer encara més l’accelerador i va tenir moltes ocasions per empatar el partit, però no tenia la fortuna de cara. De fet, el gol el va marcar, però incomprensiblement l’àrbitre el va anul·lar per un fora de joc del tot inexistent, i és que hi havia un jugador de l’Espanyol estès a terra lesionat dins l’àrea petita que el trencava. Pel bé del ‘fair play’, tot i ser legal, el gol no va pujar al marcador.
Quan jugues contra un equip com el Barça, sempre hi ha un moment en què pateixes, però ho hem superat bé
Quan ens hem tret la pressió de sobre, hem fet una bona segona part. Els nois han fet un molt bon torneig
Carles Martínez
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)