Reus

El Reus perd a Gijón tot i oferir una bona imatge

2a divisió A. El conjunt roig-i-negre planta cara, però és incapaç de neutralitzar els dos gols de l’Sporting en la primera mitja hora de partit

SPORTING 2 REUS 1

SPORTING DE GIJÓN:Mariño; Calavera, Guitián, Barba, Canella; Bergantiños, Hernán (Nacho Méndez, 68’); Carmona, Rubén García (Pablo Pérez, 71’), Jony; i Nano Mesa (Carlos Castro, 81’).REUS:Edgar Badia; Miramón (David Haro, 77’), Olmo, Pichu Atienza, Álex Menéndez; Gus Ledes; Yoda, Juan Domínguez, Guzzo (Carbonell, 46’), Fran Carbia (Máyor, 66’); i Lekic.GOLS:1-0 (20’) Nano Mesa. 2-0 (31’) Carmona. 2-1 (50’) Olmo.ÀRBITRE:Ocón Arraiz (col·legi de la Rioja).T.G.:als locals Bergantiños i Nacho Méndez; i als visitants Álex Menéndez i Máyor.PÚBLIC:22.762 espectadors.

No ha pogut ser. L’Sporting, en estat de gràcia, és un equip gairebé imbatible. Aquesta tarda ho ha pogut certificar el Reus, que ha ensopegat a El Molinón en un partit en què els d’Aritz López Garai han ofert una molt bona imatge, sobretot en el segon temps. Això sí, han estat incapaços de tenir l’eficiència que cal per aprofitar les ocasions generades. Al final, dos gols dels locals en la primera mitja hora han acabat sentenciant el conjunt roig-i-negre, que ha reaccionat arran el 2-1 d’Olmo en l’inici de la segona part.

L’Sporting no ha trigat a demostrar perquè encadenava sis victòries –ara ja en són set–. I és que, tot i patir un ensurt en un xut al travesser de Fran Carbia, s’ha avançat d’hora en el marcador. Ho ha fet Nano Mesa (20’). El davanter canari ha aprofitat una bona assistència de Calavera en una acció mal defensada per Menéndez per batre Edgar Badia a boca de canó. El segon gol no ha trigat a arribar. Aquest cop, qui ha entrat sol des de la segona línia per connectar un córner de forma impecable ha estat Carmona. Minut 31 i a remar contracorrent. En aquest context, l’Sporting s’ha defensat bé i al Reus li ha costat molt generar perill.

Després de la represa el conjunt del Baix Camp ha mostrat una imatge més positiva i no ha trigat a generar problemes al quadre de casa. Així, en la seva primera ocasió clara ha arribat el 2-1. Ha estat en un córner. Atienza ha rematat al travesser en primera instància i, després, ha aparegut l’altre central, Olmo, per enviar el rebot al fons de la xarxa amb una bona rematada de cap. Després d’aquest gol el Reus ha iniciat una operació de setge sobre la porteria de Mariño, que ha patit de valent, sobretot en accions de pilota aturada i centrades laterals. Per desgràcia, el conjunt roig-i-negre no té un gran rematador i l’empat no ha arribat.