Girona

Ambaixadors a Manchester

Amb Pep Guardiola. El Girona participa, juntament amb l’entrenador del City, en un acte per promocionar la Costa Brava

El Girona va participar ahir a Manchester en un acte promocional del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Diputació, amb Pep Guardiola de convidat estel·lar. “Us convido, a tots, a anar a la Costa Brava, el millor lloc de Catalunya per anar de vacances”, va dir a l’auditori el tècnic del City, que és ambaixador de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i que ja havia participat en una acció del patronat a Munic.

El Girona va estar representat pel president, Delfí Geli, i el director general i president del consell d’administració, Ignasi Mas-Bagà. També hi havia un dels màxims accionistes de l’entitat, Pere Guardiola. “Estem contents i orgullosos de representar la nostra ciutat i les nostres comarques. El Girona és un valor per a la Costa Brava i els Pirineus, i volem estar al seu costat”, va comentar Delfí Geli, que creu que la relació és bona per a totes les parts: “Accions d’aquestes també ajuden a fer que ens visiti molta gent, i això facilita que coneguin l’experiència de venir a Montilivi”. Per la Diputació, tenir el suport del Girona és un valor afegit. “El club té un acord amb el Manchester City, ha pogut presentar el seu projecte vinculat a la ciutat i a les comarques, i tots ens en beneficiem”, va comentar el vicepresident Jaume Dulsat, que qualificava “d’èxit absolut” l’acte a Manchester: “És una acció turística de primer nivell. Expliquem la destinació, les connexions i els paquets turístics, i reforçar-ho amb paraules de Pep Guardiola és fantàstic. Tenir-lo d’ambaixador és un luxe.”

LES REACCIONS

Convido tothom a anar a la Costa Brava, el millor lloc de Catalunya per anar de vacances
Pep Guardiola
TÈCNIC DEL MANCHESTER CITY
Un ambaixador com Pep Guardiola és un luxe. I que hi sigui el Girona sempre suma
Jaume Dulsat
VICEPRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)