Territorial

Les brases, ben lluny

1a catalana. El duel gironí per consolidar-se en la zona tranquil·la de la taula entre la Jonquera i el Lloret serà el partit més destacat d’una jornada que comença amb el Farners-Vic

La jornada 28 a primera catalana tindrà com a partit destacat el duel gironí entre la Jonquera i el Lloret, que es jugarà demà a les 5 de la tarda. A l’enfrontament, l’equip jonquerenc hi arriba després de sumar la primera derrota en les últimes sis jornades. Els de Jordi Boix volen tornar a sumar contra un rival que tenen per sota en la classificació per així consolidar-se en la zona tranquil·la. Pel que fa al Lloret, els de la Selva encara no han perdut en les tres jornades disputades amb Albert Batllosera a la banqueta, un bon balanç que no els ha permès deixar prou enrere els llocs de descens, que ara es troben a dos punts.

En la jornada de demà i a la mateixa hora (17 h), el Banyoles també mirarà de sortir de les brases visitant un rival directe en la cursa cap a la permanència, el Cardedeu, que té un punt menys que els del Pla de l’Estany. El conjunt d’Adam Fontes és conscient que un triomf li dona moltes possibilitats de sortir del descens. El diumenge però, haurà començat per als equips de la demarcació amb l’enfrontament que el Llagostera B disputarà al camp del Júpiter (12 h). Els de Javi Salamero i Bertu Lladó es volen refer de la sorprenent ensopegada a casa de la jornada anterior contra el Cardedeu. Al davant hi tindran un Júpiter molt necessitat, ja que en la recta final del curs no han aconseguit distanciar-se del descens.

El duel de l’ambició

Aquesta tarda (16 h), el Farners rebrà un dels equips més en forma de la lliga, un Vic que fa nou jornades que no perd i que s’ha enganxat al tercer lloc. El Farners, doncs, té un gran repte i la motivació que, si venç, també s’acostarà d’allò més a una tercera posició que a final de temporada pot amagar el premi de l’ascens en funció del que passi en categories superiors.

LA XIFRA

9
jornades
sense perdre encadena el Vic, el rival del Farners aquesta tarda a Santa Coloma.

UN SALT ENDAVANT

El Banyoles visita demà un rival directe per a la salvació com el Cardedeu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)