2a divisió FEF

La salvació té un preu

Duels directes. Quatre dels sis últims classificats s’enfronten entre si en una jornada decisiva en la lluita per la salvació. En la zona mitjana, el Peralada i el Sabadell s’ho miraran de reüll

La batalla pel quart lloc, amb tres equips catalans implicats, encara donarà molts tombs però la jornada d’avui serà decisiva en la zona de descens. Quatre dels sis últims classificats, entre els quals hi ha el Llagostera i l’Olot, tenen duels directes que poden aplanar el camí a la salvació o bé complicar-la encara més. Mentrestant, a la zona mitjana tant el Peralada com el Sabadell tenen duels exigents per intentar fugir de la zona vermella.

El Llagostera, ara en zona de promoció de descens, pot acabar penúltim la jornada i l’Olot pot tornar a la zona de descens. O tot al contrari. Les variables són moltes en un dia en què els dos equips catalans més implicats en aquesta lluita hauran de suar de valent contra els seus rivals, el Peña Deportiva i el Formentera. “Ara ja només ens queden finals, i aquest partit pot decidir moltes coses. Sumar els tres punts ens donaria molta vida”, diu Òscar Álvarez, entrenador del Llagostera. “El rival es canviaria per nosaltres i això ho intento transmetre als meus jugadors. Hi ha equips que estan en una posició en què nosaltres ja hem estat i ara n’hem sortit”, afirma Raúl Garrido.

No es poden refiar

Tant el Peralada com el Sabadell tenen partits molt complicats, el primer rep l’Alcoià i el segon, el Vila-real B, i per això miraran de reüll el que passi en la zona baixa de la classificació. “No és una final, ni és important... Estem fent les coses durant l’any d’una manera que ningú ha de patir. El Sabadell en cap moment de la temporada ha estat en situació de patir, ni ho estarà”, va dir el tècnic arlequinat, Toni Seligrat. “Ara no hem de tenir por, sinó que ho hem d’afrontar amb confiança. Tindrem una gran oportunitat d’arribar als 45 punts i deixar l’objectiu a tocar”, diu el tècnic del Peralada, Chicho Pèlach.

LLAGOSTERA
Alineació:
Marcos, Javi Chica, Lucas Viale, Esteban, Fuster, Pau Bosch, Carbó, Leo, Eizmendi, Pablo Sánchez i Gabarre.
Baixes:
Colorado, Maymí i Pitu (lesionats).
OLOT
Alineació:
Bastida o Sacrest, Barnils, Jose, Carles Mas, Blázquez, Masó, Hèctor Simón, Guzmán, Xumetra, Marc Mas i Cosme.
Baixes:
Xavi Ginard (sancionat).
CORNELLÀ
Alineació:
Craviotto; Joan Oriol, Borja, Edgar, Valentín; Fall, Marc Caballé; Néstor, Pep Caballé, Fito; i Mujica.
Baixes:
Batista, Pujol i Xemi (lesió).
PERALADA
Alineació:
Vito, Estellés, Bambo, Bueno, Maxi Villa, Paik, Montes, Álamo, Andzouana, Soni i Manel.
Baixes:
cap.
SABADELL
Alineació:
Roberto; Óscar Rubio, Migue González, Aleix Coch, Dani Gómez; Josu Ozkoidi, Marc Martínez, Ángel, Pedro Capó; Felipe Sanchón i Arturo.
Baixes:
cap.
BADALONA
Alineació:
Morales; Albarran, Robusté, Moyano, Kilian Duran; Álvaro Vega, Maestre; Robert Simon, Rufo, Rubén Sánchez; i Querol.
Baixes:
Rivas (sanció) i Coulibaly (lesió).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)