Reus

L’oportunisme de Lekic dona la victòria al Reus (1-0)

2a divisió A. L’equip roig-i-negre derrota amb justícia el Cadis gràcies a un gol del serbi

El Reus ha continuat aquesta tarda amb la bona línia al seu estadi i ha derrotat un dels equips de la zona alta, el Cadis, gràcies a un gol de Lekic a l’inici de la segona meitat (49’). La victòria permet a l’equip roig-i-negre mantenir un bon coixí de punts respecte la zona de descens.

El Reus s’ha mostrat intens i fluid en atac des del principi contra un rival que sempre ha anat a remolc. A l’equip d’Aritz López Garai li ha faltat precisió en l’última acció en la primera part, però ha aconseguit fer arribar sovint la pilota amb perill a l’àrea rival. Olmo, amb un xut després d’un córner, ha tingut el gol a prop.

El fruit que havia buscat el Reus en la primera part l’ha trobat en la primera acció de la segona, quan Lekic ha aprofitat el rebuig del porter Cifuentes després d’un xut d’Àlex Carbonell. El mateix Lekic ha pogut fer el gol de la sentència poc després. En la recta final, el Cadis ha buscat moltes centrades a l’àrea, però el Reus s’ha defensat amb ordre i seguretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)