2a divisió FEF

El Lleida no perd l’esperança

Redempció. Els de Gerard Albadalejo van posar fi a tres derrotes seguides gràcies a un triomf merescut però sofert i es tornen a situar a només dos punts de les places de promoció d’ascens

LLEIDA 3 valència B 2

LLEIDA:Diego Rivas; Leto (Aitor Núñez, 77’), Trilles, Eneko, Pumar; Javi López, Albístegui, Valiente, Manu Molina; Jorge Félix i Juanto (Moustapha, 69’; Andriu, 87’).VALÈNCIA B:Rivero; Buñuel, Álvaro, Iván Márquez, Centelles; Fran Villalba, Marco Valero (Kangin Lee, 56’), Gonzalo Villar, Sito (Álex Blanco, 56’); Jordi Sánchez i Fran Navarro (Merentiel, 64’).GOLS:1-0 (3’) Juanto. 2-0 (29’) Juanto. 3-0 (78’) Javi López. 3-1 (80’) Álex Blanco (80’). 3-2 (86’) Merentiel.ÀRBITRE:Sesma Espinosa.T.G.:als Eneko, Leto, Valiente i Diego Rivas; i als visitants Marco Valero i Buñuel.

El sol va tornar a sortir al Camp d’Esports i després de tres derrotes seguides, el Lleida va aconseguir una valuosa victòria contra el València Mestalla, gràcies a les dianes de Juanto, per partida doble, i Javi López, en un partit en què va ser superior però en el qual va acabar patint amb els dos gols dels valencians a les acaballes.

Des del començament, el Lleida va mostrar ganes de reivindicar-se i, en el minut 3, va marcar el gol més matiner de la temporada. Javi López va filtrar una pilota a Juanto, que amb la cama dreta va batre Rivero en la sortida. Amb l’avantatge, els blaus van fer un pas enrere per tal d’imposar control sobre el joc, però prop de la mitja hora, una mil·limetrada centrada de Pumar va recollir-la de nou Juanto dins l’àrea i guanyant l’esquena als centrals va anotar el 2-0.

El Lleida, incisiu i veloç, va seguir sent superior als valencians, i en la represa, va buscar decididament el tercer. Aquest va arribar en el minut 78, en una pilota aèria que Javi López va enviar per sobre del porter amb un toc suau (3-0). Tot i que el triomf semblava assegurat, el final va ser agònic després que Álex Blanco i Merentiel retallessin distàncies en la recta final. Però el marcador ja no es va tornar a moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)