Territorial

Alegria i decepció repartida

1a catalana. La Jonquera i el Lloret empaten a dos en un partit boig amb molts intercanvis en el marcador que deixa els selvatans a prop del descens

la jonquera 2 lloret 2

LA JONQUERA:Manzano, Gabernet, Fran Pérez, Guillem Cornellà, Tidiane, Masó, Moñino, Migue, Cristian hidalgo, Àlex Alaminos (Bech, 65’) i Genís.LLORET:Tuscà, Puntí, Poderoso, Josep (Expósito, 85’), Adri, Peque, Riki (Marc Sánchez, 78’), Cunill (Chino, 89’), Aparicio, Joan Romero (Juanpi, 65’) i Aran.GOLS:1-0 (9’) Cristian Hidalgo. 1-1 (43’) Peque. 1-2 (55’) Riki. 2-2 (57’) Guillem Cornellà.ÀRBITRE:Luque Ortuño.T.G.:Al local Moñino i al visitant Puntí.

El duel de la demarcació entre la Jonquera i el Lloret no va decebre ningú i és que va ser un partidàs emocionant fins a l’últim moment. Els selvatans, però, no van poder acabar satisfets perquè, després de capgirar el gol inicial dels fronterers, van veure com la Jonquera tornava a empatar el partit i els deixava sense dos punts molt necessaris per intentar distanciar-se de la zona baixa de la classificació.

El partit va ser mogut des de l’inici i Cristian Hidalgo ho va aprofitar per obrir el marcador en el minut 9 després d’una jugada de Fran Pérez i Cornellà. La inèrcia del gol va provocar el domini local els primers minuts, però el Lloret va anar millorant la seva imatge i va aconseguir empatar el partit abans del descans amb un gol de Peque. Eren els millors minuts dels selvatans i no va canviar res a l’nici de la segona part i és que, en el segon intent de l’equip, Riki va aconseguir fer l’1-2 i capgirar el marcador inicial. L’alegria selvatana, però, va durar molt poc, perquè Guillem Cornellà va fer el 2-2 dos minuts després amb un obús marca de la casa. Amb el marcador igualat, l’última mitja hora va ser vibrant i els dos equips van tenir ocasions, però el marcador ja no es va moure més.