Un altre pas cap a primera catalana

3a divisió. El Palamós cau a casa contra el Terrassa i continua a cinc punts de la zona de salvació quan només queden quatre jornades per al final. Els locals van encaixar un gol de cap en cada part

PALAMÓS 0 terrassa 2

PALAMÓS:Quinti, Sergio Garcia, Cano, Botxi, Subi, Kike Sánchez (Raül Álvarez, 57’), Uri Vila (Xevi German, 66’), Marc Gelmà, Nahuel (Dani Gómez, 78’), Mamau i Henry.TERRASSA:Ortega, Sergi Valls, Guzmán, Civil (Carlos Martínez, 80’), Daisuke, Yayá, Ferreira, Joan Pallás (Guti, 29’), Carreón (David Toro, 69’), Pastells i Nils Puchades.GOLS:0-1 (7’) Ferreira. 0-2 (73’) Yayá.ÀRBITRE:Ferrero Mansilla.T.G.:als locals Cano, Mamau i Nahuel; i als visitants Servi Valls i Joan Pallàs. T.V.: per doble groga al local Sergio Garcia (90’).PÚBLIC:Uns 300 espectadors al Municipal Palamós-Costa Brava.

El Palamós va tornar a perdre, aquesta vegada a casa contra el Terrassa (0-2), i continua el seu camí cap a primera catalana. Els palamosins, que van encaixar un gol d’estratègia en cada part, continuen a cinc punts de la zona de permanència (la marca el Granollers) quan només queden quatre jornades per al final.

El Palamós es va poder avançar en els primers minuts de partit amb una doble ocasió –pal de Mamau i Kike Sánchez que no va encertar en el refús–, però va ser el Terrassa qui no va perdonar just després, quan Ferreira va rematar de cap tot sol a la sortida d’un corner (7’). Tot i la patacada del gol el Palamós va intentar reaccionar amb coratge i va gaudir de diverses oportunitats abans del descans, encara que li faltava efectivitat en atac.

En la segona meitat el partit va continuar molt similar, amb el conjunt dirigit per Pitu Batlle que buscava l’empat amb insistència però no se’n sortia, mentre que el Terrassa esperava el seu moment, que va arribar a falta de vint minuts per al final. Els visitants van marcar el 0-2 novament amb un gol de cap a la sortida d’un corner, ara obra de Yayá, que sentenciava el partit. A més, en el temps afegit Sergio Garcia va ser expulsat per doble groga en un Palamós que va acabar jugant amb tres juvenils. Amb l’aigua al coll el Palamós visitarà diumenge vinent el camp del Gavà (12h).