Girona

Abelardo Fernández

Entrenador de l’Alavés

“Juguem contra un rival que ha fet un curs de matrícula d’honor”

Abelardo Fernández compleix contra el Girona una volta al capdavant de l’Alavés i ho fa amb un escenari ben diferent del que tenia el mes de desembre: “A Montilivi va començar tot plegat. Aquella victòria (2-3) va ser molt important per començar amb bon peu una nova etapa i per com es va produir, amb una remuntada. Va ser tota una injecció de moral. Ara ens trobem que si guanyem contra el Girona estarem virtualment salvats.” Abelardo va reconèixer que el magnífic rendiment de l’Alavés en la segon volta “no ha estat lògic”. “Pensava que podia revertir la situació dolenta que em vaig trobar, m’agraden els desafiaments i el nivell de satisfacció ara mateix és màxim”, diu.

Elogis cap al Girona

Si la temporada de l’Alavés mereix diversos reconeixements, Abelardo també va voler posar l’accent en el que ha fet el seu rival aquest curs: “Han fet una gran temporada en l’any del debut a primera i ja és un curs de matrícula d’honor tot i que encara tenen opcions de classificar-se per a competicions europees. És un rival que té un sistema de joc molt definit i que l’executa a la perfecció. Fa anys que treballen junts i que assoleixen, a més, els objectius que es proposen”, va destacar l’asturià, que estudia si fer rotacions en l’equip titular però tenint clar que cal aprofitar el fet de jugar a casa, on l’Alavés ha rendit a un magnífic nivell, per acabar de tancar una permanència que es va complicar molt durant la primera volta.

DE MENYS A MÉS

“A Montilivi va començar tot. Aquella victòria va ser una gran injecció de moral”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)