Girona

Les rotacions, a l’engròs?

Per oxigenar l’equip. Jonas Ramalho, amb una sobrecàrrega muscular, i Àlex Granell, sancionat, són absències segures d’una alineació inicial que fa pinta que tindrà més retocs

La convocatòria que va fer Pablo Machín ahir al migdia, hores abans que l’equip agafés un vol xàrter cap a Vitòria, no tenia gaires secrets. Carles Planas encara no havia rebut l’alta mèdica tot i haver començat a treballar amb el grup, Àlex Granell era baixa per sanció, Kevin Soni tampoc estava disponible perquè va ser expulsat amb el Peralada, i Jonas Ramalho va quedar fora per una sobrecàrrega muscular. “Ja l’arrossegava l’últim mes, tot i que li permetia competir bé. Aquesta setmana no s’ha entrenat i no ve”, va comentar Pablo Machín. Amb dinou jugadors disponibles, l’únic que va quedar fora de la llista per decisió tècnica és el capità, Eloi Amagat. Van tornar, en canvi, Michael Olunga –un cop superada una lesió–, Douglas Luiz i Pedro Alcalá, que ja s’havia assegut a la banqueta en el Girona-Llevant però que no juga des de la setena jornada, a Balaídos. “Ja fa temps que s’entrena amb el grup. Segur que pot notar una mica la inactivitat, però si està convocat és perquè creiem que pot competir en condicions”, va explicar el tècnic sobre el central murcià.

Machín va assegurar que hi haurà rotacions, tot i que no va voler aclarir si en farà més avui o diumenge contra l’Espanyol. Tot fa pensar, però, que les absències de Ramalho i Granell no seran les úniques d’homes habituals en l’alineació inicial d’avui a Mendizorrotza. Al darrere, Marc Muniesa té tots els números de tornar a tenir protagonisme, i Alcalá també hi aspira. Al mig, Aleix Garcia i David Timor són candidats a rellevar Granell i fins i tot podrien coincidir si Machín decidís donar descans a Pere Pons, que va acabar fos contra el Betis. I al davant, Choco Lozano aspira a jugar el seu segon partit de titular.

LA CONVOCATÒRIA

Alcalá, Douglas Luiz i Olunga tornen a la llista, i Eloi Amagat és l’únic descartat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)