Nàstic

Rivals de la zona noble

Nàstic. Dels set partits que els queden als tarragonins, quatre són contra equips que lluiten per l’ascens. El primer és el Numància, que dissabte arriba al Nou Estadi en plena dinàmica positiva

El Nàstic encara té molta feina a fer per segellar la permanència. Amb la Cultural Leonesa i el Còrdova espavilant-se i el Barça B que de ben segur demostrarà capacitat de reacció, la salvació tornarà a estar al voltant dels 50 punts, de manera que els tarragonins, que ara en tenen 42, n’han de fer vuit més en les set jornades que queden. No serà fàcil, ja que han de jugar contra quatre equips que lluiten per l’ascens a primera: el Numància, dissabte; l’Osasuna, el 6 de maig, i l’Osca i el Rayo Vallecano en les dues últimes jornades. De moment, el pròxim equip que visitarà el Nou Estadi és el Numància, que arribarà al partit en plena dinàmica positiva, ja que encadena tres victòries i s’ha situat en la quarta posició. Molt regular tota la temporada, l’equip de Sòria afronta amb un bon to el tram decisiu. “Per a la permanència hem de derrotar el Numància; si ho fem les coses es veuran molt bé. És un partit vital”, va dir ahir el capità del Nàstic, Xavi Molina, que demana a l’afició que en sigui conscient.

A més d’enfrontar-se a quatre equips de la zona alta de la classificació, el Nàstic jugarà en la recta final de la lliga contra tres rivals de baix. Visitarà els camps dels despenjats Sevilla Atlético i Llorca, i afrontarà el duel contra la Cultural al Nou Estadi en l’antepenúltima jornada, que s’entreveu clau.

Pleguezuelo, dubte

El Nàstic tindrà diumenge les baixes dels sancionats Javi Jiménez i Suzuki, i pel que fa als lesionats, només un dubte, el del central Julio Pleguezuelo, que s’entrena amb el grup però que encara no té l’alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)