Reus

Mai no és tard per reivindicar-se

Reus. Dejan Lekic, màxim golejador roig-i-negre, serà baixa per sanció demà a Albacete. Els altres dos puntes de la plantilla, Máyor, que només ha fet un gol, i Edgar Hernández, que no s’ha estrenat, són les alternatives per substituir-lo

El Reus té dues baixes sensibles per sanció per visitar demà el camp de l’Albacete, el central Jesús Olmo, que serà rellevat per Pablo Iñiguez, i Dejan Lekic. El davanter centre serbi és el màxim golejador roig-i-negre amb set dianes i està consolidat com el punta titular, ja que ha sortit d’inici en els set últims partits. Això sí, Lekic perd efectivitat lluny de Reus, ja que tots els gols els ha marcat al municipal roig-i-negre. Per substituir-lo, Aritz López Garai disposa de dues alternatives: Máyor i Edgar Hernández, els altres dos puntes de referència de la plantilla. Cap dels dos, però, s’ha mostrat fins ara afortunat pel que fa al gol.

Máyor només ha marcat un gol aquesta temporada, en la quarta jornada, malgrat que ha disputat 1.406 minuts i ha jugat setze partits com a titular. Últimament, però, ha vist com Lekic li ha pres el lloc en els onzes titulars i només ha disputat 44 minuts en els sis últims partits. És el que jugador que té més números per substituir demà el serbi.

Amb les xifres a la mà, Edgar Hernández és el tercer davanter del Reus. El jugador de Gavà, en la quarta temporada defensant la samarreta roig-i-negra, ha estat titular vuit cops, l’últim a principis de desembre. Des de llavors, només ha jugat set estones. Edgar encara no ha marcat cap gol aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)