2a divisió FEF

El Llagostera-Atlètic Balears, un cara o creu decisiu

2a divisió B. El partit de diumenge al municipal (12 h) s’entreveu vital per a les possibilitats de salvació de gironins i balears, dissetens i setzens respectivament. El Llagostera va guanyar 0-1 en la primera volta

Quan només queden quatre jornades per al final del campionat, el Llagostera és qui pitjor ho té dels tres representants gironins de la segona divisió B. El conjunt llagosterenc, en zona de descens directe com a dissetè classificat amb 37 punts, està a dos de la zona de permanència i a un de promoció de descens, una plaça que actualment ocupa el pròxim rival dels d’Òscar Álvarez, l’Atlètic Balears (setzè amb 38). És per això que el partit de diumenge al municipal (12h) es preveu que sigui decisiu per a les possibilitats de permanència dels dos equips, que no es poden permetre el més mínim error si no volen complicar-se encara més la vida.

Per tant, diumenge el Llagostera es jugarà més que tres punts contra un rival directe en la lluita per la salvació, amb l’afegit de la importància del goal average particular, un aspecte moltes vegades decisiu a final de curs. En aquest sentit, els llagosterencs partiran amb l’avantatge del 0-1 aconseguit en el partit de la primera volta jugat a les illes, un duel que va decidir un golàs de falta de Pitu Comadevall, que malauradament es perdrà el pròxim partit per una lesió al soli que l’està martiritzant aquesta temporada. Tot i així, en el Llagostera son conscients de la dificultat de l’enfrontament, i és que l’Atlètic Balears és ara un dels equips més en forma del campionat, amb tres victòries en els tres últims partits que l’han tret de la zona vermella de la taula classificatòria.

Marc Rovirola es torna a lesionar

Després de deixar enrere una llarga lesió al maluc i de rescindir el contracte amb l’Albacete, Marc Rovirola es va incorporar a l’Atlètic Balears al febrer. El migcampista nascut al Pla de l’Estany va tenir un rendiment immediat amb el conjunt balear, però quan feia tres jornades que ho jugava tot es va lesionar en la jornada passada –té un esquinç de grau 2 al lligament col·lateral intern del genoll– i apunta a baixa per diumenge. Cal recordar que Rovirola va fitxar pel Llagostera l’estiu del 2015, tot i que mai va jugar amb els blaugrana, ja que va anar cedit al Fuenlabrada. D’altra banda, a l’Atlètic Balears també hi ha un altre vell conegut de la parròquia llagosterenca, Francesc Fullana, titular indiscutible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)