Girona

Una revolució absoluta

Set canvis. Machín decideix acompanyar les baixes de Ramalho i Granell amb cinc retocs més i provoca una sacsejada clavada a la del Girona-Barça

Pablo Machín ja havia avançat que pensava donar l’oportunitat als menys habituals aquesta setmana. Quedava el dubte de si esperaria a diumenge, però el tècnic va preferir fer-ho ahir. I no s’hi va posar per poc. Els símptomes de cansament que havien mostrat els més habituals i els dos partits seguits van fer decidir el tècnic a acompanyar les baixes obligades de Granell, sancionat, i Ramalho, lesionat, amb cinc retocs més a l’onze inicial. Tot plegat va provocar que l’alineació presentés set canvis respecte a la que va començar contra el Betis, una revolució només comparable a la de la visita del Barça a Montilivi, en la primera volta.

En defensa, Muniesa va substituir Ramalho i la gran novetat va ser l’entrada d’Alcalá en el lloc de Bernardo. El central murcià no jugava ni un sol minut des de la setena jornada, a Balaídos. Des d’aquell partit contra el Celta, només havia estat convocat una vegada –a casa, contra el Llevant– i no havia jugat més. Al carril, Aday va jugar en el lloc de Mojica. Al mig del camp, Aleix Garcia i David Timor –el mateix doble pivot que Machín va formar al camp de l’Eibar– van prendre el relleu al sancionat Granell i a Pere Pons, que ja havia reconegut que va acabar fos contra el Betis. Finalment, en les posicions d’atac, Choco Lozano va sortir d’entrada deixant a la banqueta Portu –el murcià només havia estat suplent en un partit de lliga– i en la punta Olunga va tornar a la titularitat deu jornades després, amb la qual cosa Stuani va començar a la banqueta.

7 canvis
Contra el Barça (J.6) i
l’Alavés (J.33)
4 canvis
Contra el Celta (J.7)
3 canvis
Contra el Leganés (J.5), Vila-real (J.8), Deportivo (J. 9), Madrid (J.10), Alavés (J.14), Màlaga (J.21), Barça (J.25)
2 canvis
Contra el Sevilla (J.4), Real Sociedad (J.12), Betis (J.13), Espanyol (J.15), València (J.18), Las Palmas (J.19), Sevilla (J.23), Leganés (J.24) i Celta (J. 26)
1 canvi
Contra el Getafe (J.16), l’Eibar (J. 17), Atlético (J. 20), Athletic (J.22), Deportivo (J. 28), Llevant (J. 30) i Real Sociedad (J. 31)
0 canvis
Contra el Màlaga (J.2), l’Athletic (J. 3), Llevant (J.11), Vila-real (J. 27), Madrid (J. 29) i Betis (J. 32)
Alcalá, que no jugava des de la setena jornada, va recuperar un lloc a la defensa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)