Territorial

El marge d’error és mínim

1a catalana. El Lloret, que aquesta tarda rep el Farners (17 h), i el Banyoles, que demà rebrà el Júpiter (17 h), necessiten guanyar per fer un pas cap a la permanència i no caure en zona de descens

La lluita per evitar el descens a 2a catalana està cada vegada més renyida i ja només queden sis jornades que ho acabaran de definir tot. Amb set equips implicats i tres llocs de descens directe a repartir, el Banyoles i el Lloret volen ser dos dels que en surtin triomfadors i salvin la categoria, però per aconseguir-ho ja no es poden permetre gaire ensopegades.

Aquesta jornada pot ser una de les que comenci a determinar el futur dels dos equips, que parteixen amb l’avantatge de jugar a casa. El Lloret obrirà avui la jornada amb un duel selvatà contra el Farners (a les 17 h). L’objectiu dels d’Albert Batllosera és el d’allargar la sèrie de quatre partits sense perdre amb una victòria que els doni oxigen aprofitant que els de Pau Menéndez ja tenen la permanència gairebé assegurada i afronten el tram final de temporada amb molt pocs al·licients. A priori, el Banyoles demà a les 17 h ho tindrà molt més complicat, i és que els d’Adam Fontes viuran un duel directe en la zona baixa contra el Júpiter, que ocupa la catorzena posició amb 32 punts, els mateixos que el Lloret i el Banyoles. Els del Pla de l’Estany volen guanyar per fi a casa, on no ho aconsegueixen des de la jornada 15, la darrera abans de les vacances de Nadal. Els dos triomfs en els dos darrers partits a domicili contra el Farners i el Cardedeu han encoratjat els banyolins, que ara han de fer el pas definitiu contra un Júpiter que, al revés que els d’Adam Fontes, obté molts punts a casa però té dificultats per guanyar a fora.

Per evitar ensurts

A diferència del Lloret i del Banyoles, el Llagostera B i la Jonquera afronten aquest tram final de temporada amb més tranquil·litat, tot i que no tanta com ho pot fer el Farners. Els llagosterencs i els jonquerencs tenen prou marge amb el descens, set i nou punts respectivament, però tampoc poden adormir-se si no ho volen acabar lamentant, així que demà buscaran una victòria que els permeti de deixar la permanència encara més a prop. Al migdia (12 h) serà el torn de la Jonquera, que visitarà el camp del Sabadell B, un altre dels equips implicats en la lluita per la permanència, que encadena tres derrotes. L’objectiu dels fronterers és el de trencar una sèrie de quatre partits sense guanyar. El Llagostera B rebrà a les 17 h la visita del Manlleu en un duel d’equips de la zona mitjana que aspiraven a acabar el curs en les primeres posicions. Els dos s’han deixat anar els darrers partits i arriben després de guanyar només tres dels darrers 15 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)