2a divisió FEF

Tota oportunitat és bona

2a divisió B. El Peralada buscarà al camp del Cornellà, el quart classificat, el triomf que se li ha resistit les últimes tres jornades i que segelli la salvació

Cada jornada que passa és una jornada menys per saber el desenllaç de la temporada i el Peralada ha anat fent passos per acabar amb la permanència sota el braç després de seguir amb només una derrota en la segona volta. L’únic però és que als xampanyers els està costant fer el pas definitiu per deixar els deures fets sense patir, però avui (a les 17 h) tindran una nova oportunitat d’aconseguir-ho al camp del Cornellà, el quart classificat, que també s’hi juga molt per no perdre la posició la privilegiada que ocupa ara. “Sabem que serà un partit molt complicat perquè ens trobem un candidat a l’ascens, però de moment ens han anat bé aquest tipus de partits i pensem que tenim una bona oportunitat de fer un gran pas. Ja hem demostrat que podem puntuar i fins i tot guanyar en camps importants i a Cornellà volem tornar a demostrar que ho podem fer”, valora el tècnic del Peralada, Narcís Chicho Pèlach.

Els nervis i el gol

Ja fa jornades que a tots els equips els costa més que mai sumar i és que els nervis cada dia estan més presents. Lligar el sac costa i l’angoixa encara ho complica més. “Ara és un moment en què tothom té nervis, però és important tenir el cap a lloc, estar tranquils i saber que no deixa de ser un partit més. Nosaltres intentarem proposar un bon partit i intentar posar-nos al davant per generar en el Cornellà aquest ambient de nerviosisme. Sabem que haurem de fer moltes coses bé, però tinc molta confiança en l’equip i del que no tinc cap dubte és que competirem fins al final”, assegura el tècnic gironí.

A banda de la tensió de tenir moltes coses en joc, el Cornellà i el Peralada també tenen en comú que els seus últims partits s’han caracteritzat pels pocs gols. El Peralada manté viva la ratxa d’imbatibilitat, que ja és de set partits i 653 minuts, però tampoc ha vist porteria en els tres últims partits, mentre que el Cornellà només ha encaixat un gol en els últims quatre partits i només n’ha marcat un en els últims cinc. “Són només números i no hi volem donar més importància de la que té”, assegura Chicho, conscient dels perills del rival d’avui: “El Cornellà és un equip molt perillós a pilota aturada perquè entra amb molta gent i molta fe. També és perillós al contraatac perquè amb espais té tres jugadors molt desequilibrants com Mújica, De Kogel i Fito. Són tres jugadors diferents que afegeixen qualitat a un gran equip amb molta solidesa defensiva. Ells tres en qualsevol acció et poden decidir el partit i haurem d’estar-hi molt atents, a banda de tenir posats els cinc sentits en les jugades d’estratègia.”

Un dels hàndicaps del Peralada avui serà la baixa de Soni, que està sancionat, i Chicho també tindrà el dubte fins a última hora de Romero.

LA PRÈVIA

Sabem que serà complicat, però ja hem guanyat en camps importants i volem demostrar que ho podem tornar a fer
El Cornellà és un equip molt perillós en les jugades a pilota aturada i al contraatac
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)