Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“Voldran rentar la seva imatge”

El Girona es trobarà aquest migdia per sisena vegada amb un rival que estrena entrenador –així va ser contra l’Alavés i la Real Sociedad–, o el nou tècnic hi dirigeix tot just el segon partit, com en els casos del Vila-real, Las Palmas i el Màlaga. En el cas de l’arribada de David Gallego a la banqueta de l’Espanyol, Pablo Machín té clar que el canvi potser no es veurà en l’aspecte tàctic però sí que pot ser una injecció de motivació per al rival: “La destitució de Quique Sánchez Flores sorprèn una mica perquè es fa pràcticament a 23 hores d’un partit. Ells tindran clar els motius per prendre aquesta decisió. Els futbolistes que ens trobarem seran els mateixos i el tècnic no crec que els pugui ensenyar coses determinants amb només un entrenament però de segur que la decisió suposa una sacsejada en el vestidor”, va explicar ahir el de Gómara. Coneixedor de la feblesa de la figura de l’entrenador quan les coses van malament enfront dels jugadors, Machín va destacar que la sortida de Sánchez Flores serà un reactiu per als futbolistes: “Ara ja s’ha canviat l’entrenador; per tant els jugadors hauran de demostrar que són millors del que han demostrat fins ara. L’Espanyol ens tindrà ganes perquè segur que volen rentar la imatge i recuperar bones sensacions.”

El tren europeu

Més enllà del canvi de tendència que el rival vol provocar canviant l’entrenador, Machín va dirigir l’atenció cap als seus homes: “L’Espanyol és un bon equip i les darreres situacions encara el fan més perillós. Tinguem qui tinguem al davant, ens hem de centrar en nosaltres. En ser un equip recognoscible, que sap el que vol fer. Si aconseguim això, ja hem demostrat que no hem de témer cap contrincant.”

Des de la plantilla gironina, a més, es vol mantenir ben viva la flama de la lluita per disputar l’Europa League i, en aquest sentit, Machín té clar quin és el camí: “Van passant les jornades i l’objectiu d’Europa continua a prop. Hem de ser competitius i, més enllà del que facin els rivals, si guanyem els partits que ens queden serem a Europa.”

Un al·licient més

El duel català serà interessant per la rivalitat geogràfica, per la situació a la banqueta espanyolista, però també perquè un triomf gironí permetrà als de Montilivi acabar de manera matemàtica per sobre de l’Espanyol en la classificació aquest curs: “Som un club emergent i l’Espanyol és una de les entitats més històriques de primera divisió. Més enllà de poder ser el segon club de Catalunya aquest any, l’objectiu ha de ser consolidar-nos i poder competir durant anys amb rivals com l’Espanyol.”

CANVI DE TÈCNIC

“Sorprèn perquè és 24 hores abans d’un partit. La decisió suposarà una sacsejada al vestidor, segur”

RIVAL MOTIVAT

“S’ha canviat el tècnic; per tant ara són els jugadors els que han de demostrar la seva vàlua”

IDEES CLARES

“Si tenim clar el que volem fer al camp ja hem demostrat que no hem de témer cap rival”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)