Nàstic

El Nàstic no passa de l’empat contra el Numància(0-0)

2a divisió A. Els grana han tingut ocasions en la primera part i els visitants, en la segona

El Nàstic no ha pogut encadenar la tercera victòria al Nou Estadi en no passar de l’empat sense gols contra el Numància en un partit poc ofensiu i amb una part per cada equip.

Les millors ocasions de gol de la primera meitat han estat protagonitzades per Álvaro Vázquez. Primer, ha rematat de cap una centrada d’Abraham des de l’esquerra i ha topat amb la gran intervenció del porter Aitor. Després, ha engaltat la pilota al lateral de la xarxa en una acció en què s’ha fet espai dins l’àrea. I finalment ha aprofitat una pilota llarga per plantar-se davant Aitor, que ha aturat el seu xut de molt a prop. El Numància no ha renunciat a l’atac, però els seus intents han sigut més tímids que els dels tarragonins.

La segona meitat ha sigut especialment avorrida, amb un Nàstic poc ambiciós i un Numància que ha tingut més el control de la situació i que ha disposat de la millor ocasió, un xut creuat de Pablo Valcarce al pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)