3a divisió FEF

A un pas de la confirmació

3a divisió. L’Hospitalet i el Prat podrien sentenciar la classificació per a la promoció d’ascens si derroten el Granollers i el Prat i els seus perseguidors no aconsegueixen els tres punts

A falta de quatre partits tot comença a estar definit: l’Espanyol B ja fa setmanes que és campió i sap que es jugarà l’ascens a una eliminatòria, i el Vilassar i el Gavà ja saben que l’any que ve no jugaran a tercera. A banda d’aquests tres equips, l’Hospitalet i el Sant Andreu, segon i tercer classificats, respectivament, tenen una bona oportunitat de confirmar matemàticament la classificació per a la promoció d’ascens, mentre que en la zona baixa el Granollers també podria deixar molt ben encarrilada la salvació.

En els tres casos, a més, la victòria els deixa a tocar de la glòria però mantenen un marge suficient per permetre’s una ensopegada. Una opció que, per exemple, no es pot concedir el Prat, rival del Sant Andreu i que necessita la victòria si vol mantenir les aspiracions de lluitar per acabar entre els quatre primers. Els de Pedro Dólera, que la setmana passada van trencar en el minut 94 una ratxa de set partits sense guanyar, aspiren a repetir els tres punts en la visita dels barcelonins. Per al vital duel, els potablava tindran les baixes segures dels lesionats Aleix Dalmau i Ñito, el sancionat Pau Senent i els dubtes de Poves i Aitor Lario, mentre que per part quadribarrada es perdran el partit Luismi, Kuku, Noguera i Josu.

A la mateixa hora (12 h), a l’Hospitalet, es veuran les cares el conjunt de Xavi Molist i el Granollers. Tots dos equips tenen l’objectiu a prop, però buscaran els tres punts per no complicar-se la vida. Els de la franja perquè volen conservar la segona posició, mentre que els vallesans saben que no poden donar ales al Palamós, que s’enfronta al penúltim classificat, el Gavà, i es podria acostar a tan sols dos punts.

L’Espanyol B i l’Europa estrenen tècnic

De manera inesperada aquesta jornada 35 viurà dues estrenes a les banquetes. La fulminant destitució del tècnic del primer equip blanc-i-blau, Quique Sánchez Flores, ha provocat un moviment de fitxes que col·loquen provisionalment David Gallego al primer equip –tornarà per a la promoció–; Carlos Castro, segon fins ara de Gallego, s’estrenarà avui com a primer entrenador del filial a Figueres. Per altra banda, en el derbi barceloní, Ramon Gatell, director del futbol formatiu de l’Europa, també debutarà com a tècnic a tercera divisió.

El Figueres, l’equip més en forma de la lliga

El Figueres arriba al tram final amb la moral pels núvols després d’encadenar nou jornades sense perdre i haver guanyat sis dels últims set partits. Amb el somni d’arribar a la quarta posició si els principals aspirants es distreuen, els figuerencs rebran avui la visita de l’Espanyol B, que ja fa dies que és campió i ha afluixat el ritme esperant la promoció d’ascens. En cas de guanyar, el Figueres podria escalar fins al cinquè lloc si l’Ascó, el Prat i la Pobla perden, i podria quedar a només tres punts del Terrassa, el quart classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)