Territorial

El Lloret es complica la vida

1a catalana. En un duel igualat, el major encert del Farners provoca que els locals perdin i quedin encallats en la zona baixa

lloret 1 farners 3

LLORET:Tuscà, Puntí (Romero, 82’), Poderoso (Marc, 82’), Majó, Expósito, Cunill, Riki (Juanpi, 88’), Aparicio, Bukary (Velis, 46’), Aran (Victòria, 67’) i Peque.FARNERS:Blanquera, Adrià Salas, Pitu Riart, Peracaula, Muniesa, Jose Martínez (Callicó, 63’), Toni Rossell, Bader (Castelló, 85’), Gerard Gómez, Carlos Gómez (Crespo, 69’) i Òscar Parcet.GOLS:0-1 (30’) Carlos Gómez. 1-1 (46’) Expósito. 1-2 (59’) Jose. 1-3 (89’) Rossell.ÀRBITRE:Sánchez Pin.T.G.:Aran, Puntí, Marc i Aparicio; Gómez, Riart, Rossell, Bader i Blanquera.

El Lloret i el Farners van disputar un duel en què el major encert en els metres finals va permetre als de Santa Coloma quedar-se els tres punts. Els lloretencs van voler la iniciativa del joc i van generar perill per banda però va ser Gómez qui va marcar el 0-1 amb un bon xut des de la distància. En el primer minut de la represa, Expósito va fer l’empat amb un cop de cap però la resposta del Farners no es va fer esperar i amb un xut pel pal curt els de Pau Menéndez van agafar avantatge de nou. El Lloret va tenir bones ocasions per empatar, va reclamar dos possibles penals però en un contraatac del rival va encaixar el l’1-3 que seria definitiu. El Farners tanca la salvació i el Lloret no s’allunya de les brases.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)