2a divisió FEF

Punt valuós al Rico Pérez

Més a prop. El Lleida empata sense gols al camp de l’Hèrcules, un resultat que, tot i no ser positiu, acosta els de la Terra Ferma al ‘play-off’

hèrcules 0 lleida 0

HÈRCULES:Falcón, Juanjo Nieto, Paco Peña, Mikel, Samuel, Navarrete (José Fran, 63’), Miñano, Juli, Chechu Flores, Moha (Paco Candela, 63’) i David Torres (Óscar Díaz, 76’).LLEIDA:Diego Rivas, Satrústegui, Valiente, Pumar, Leto, Jorge Félix (Marc Nierga, 78’), Manu Molina, Marc Trilles, Albístegui, Juanto i Javi López.ÀRBITRE:Collado López.T.G.:Al local Juanjo Nieto, i als visitants Trilles i Javi López.ASSISTÈNCIA:8.000 espectadors.COMENTARI:El Lleida va sumar un punt amb regust amarg en la seva visita al complicat feu de l’Hèrcules. A la tarda, però, aquest empat va tenir unes connotacions força més positives, ja que la derrota del Cornellà acosta els blaus una mica a la zona d’ascens. En un partit vital per als dos conjunts, va imperar el respecte. En el primer temps, gairebé no hi va haver ocasions. De fet, només ho va intentar Juanto, que va ser l’home més actiu en atac dels blaus i va tenir una bona oportunitat en el primer tram del partit i dues després de la represa. Això sí, els darrers compassos del matx els va dominar l’Hèrcules, que va topar amb les bones intervencions de Diego Rivas. Al final, doncs, els dos conjunts van quedar-se sense el botí complet dels tres punts, però, en el cas del Lleida, la recompensa d’un punt té més valor del que semblava en un principi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)