Territorial

A la Jonquera se li escapa un punt en el tram final

1a catalana. Els fronterers van enllaçar el cinquè partit sense guanyar

SABADELL B 2 LA JONQUERA 1

SABADELL B:Ivan, Nil, Mouha, Castanyer, Casals, Enric, Alejandro (Guillem, 83’), Ligero, Caballé (Bellalta, 83’; Marc Alfonso, 90’), Montero (Gil, 83’) i Carmona (Pol Gómez, 54’).LA JONQUERA:Manzano, Albert Genís (Miquel Joan, 61’), Fran Pérez (Gabernet, 61’), Cornellà, Tidiane (Alaminos, 80’), Masó, Moñino, Migue Martín, Cristian Hidalgo, Bech i Genís Balaguer.GOLS:1-0 (39’) Moñino (p.p). 1-1 (80’) Masó, de penal. 2-1 (86’) Ligero.ÀRBITRE:Marcelino Gràcia.T.G.:Als locals Nil, Pol Gómez i Enric, i als visitants Masó, Tidian, Jorge Torres –a la banqueta– i Miquel Joan.T.V.:Cap.COMENTARI:
La Jonquera, que ja acumula cinc partits sense guanyar, va perdre, ahir, al camp del Sabadell B, que agafa aire en la taula. En la primera part, els fronterers van tenir una ocasió claríssima de Cristian, però el Sabadell va trobar el premi en el 39’. En la segona part, els arlequinats haurien pogut sentenciar, però, els darrers deu minuts, Masó va empatar de penal. Finalment, però, Ligero va donar els tres punts als locals.