2a divisió FEF

Els errors es magnifiquen

Derrota. Un gol d’estratègia i un altre de massa matiner en la segona part deixen l’Olot fora de combat a Son Moix

MaLLORCA 3 olot 1

MALLORCA:Reina; Sastre, Xisco, Raíllo, Salva Ruiz (Fran Gámez, 78’); Pedraza, Salva Sevilla, Lago Júnior, Bustos (James, 62’); Aridai i Abdón Prats (Ndi, 68’).OLOT:Sacrest; Masó, Micaló, Carles Mas, Bigas; Roger (Uri Santos, 49’), Barnils, Pedro (Blázquez, 56’); Guzmán, Xumetra i Marc Mas (Cosme, 76’).GOLS:1-0 (14’) Abdón. 2-0 (47’) Aridai. 3-0 (67’) Abdón. 3-1 (87’) Barnils.ÀRBITRE:Campoy Candela.T.G.:Als locals Abdón i Salva Ruiz, i al visitant Masó.T.V.:Cap.PÚBLIC:6.710 espectadors a Son Moix.

En un estadi com Son Moix, qualsevol error es fa més gros i, tan avançada com està la pel·lícula, l’Olot ja ho hauria de saber. Els jugadors n’eren conscients i, per això, ho van lamentar tant. Un gol d’estratègia en un córner els va desmuntar un començament de partit il·lusionant. L’equip de Raúl Garrido va sortir valent i decidit, va tractar de tu a tu el líder a casa seva i li va ensenyar les dents, però les expectatives que va generar en els primers deu minuts se’n van anar en orris quan Abdón Prats va culminar un servei de cantonada al cap d’un quart d’hora de joc. El davanter va canviar la trajectòria d’un xut des de la frontal que anava a fora i va fer entrar la pilota al fons de la xarxa.

El gol ho va canviar tot. Una jugada personal de Guzmán, que va anar avançant fins que va provar un xut que va interceptar Xisco, va ser l’única oportunitat de l’Olot en la primera meitat. Els atacants olotins van desaparèixer del partit i el Mallorca va agafar més protagonisme. No va fer res de l’altre món, però la qualitat individual va marcar les diferències. De fet, el conjunt de Vicente Moreno va picar molts córners –sempre perillosos gràcies a les centrades de Salva Sevilla–, va tenir a prop el 2-0 amb dues rematades al pal de Raíllo i Lago Júnior i només de començar la segona meitat va anar per feina. Lluny de poder canviar el decorat del partit, l’Olot va encaixar un gol d’Aridai en el minut 2.

Hi havia temps per reaccionar, però els olotins van tornar a perdonar. Uri i Marc Mas van disposar d’una doble ocasió davant de Reina que el porter va salvar assegurant bé la seva posició, i el Mallorca va sentenciar el partit amb el 3-0. Va ser gràcies a una gran rematada d’Abdón a dins de l’àrea (67’). El Mallorca va intentar ampliar encara més l’avantatge i l’Olot, ja sense res a perdre, va situar Barnils de davanter centre. Li va sortir bé, perquè l’osonenc va aconseguir definir una bona triangulació per fer el gol de l’honor (87’).

A LES ILLES BALEARS

L’Olot només ha sumat dos punts (Atl. Balears i Formentera) dels dotze possibles
Hem competit davant d’un rival molt fort que ha anat líder tot el curs. El primer gol tan aviat ens ha fet molt mal, podríem haver estat millor
El Mallorca ha merescut guanyar. Hem tingut moments per posar-nos dins del partit
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot

L’Olot continuarà fora del perill per catorzena jornada

La derrota de l’Atlètic Saguntí al camp de l’Ontinyent (1-0) permet a l’Olot continuar per catorzena jornada consecutiva fora de la zona de perill de la classificació (els olotins són quinzens amb 39 punts, els mateixos que l’Atlètic Saguntí, en promoció de permanència i a un del descens directe a tercera divisió, marcat per l’Atlètic Balears, amb 38 punts).

El gran beneficiat del cap de setmana va ser el Llagostera, que va iniciar la jornada en descens però la seva victòria en el duel directe contra l’Atlètic Balears (1-0) l’ha catapultat fins a la quinzena posició (40 punts). Si ja era crucial, el pròxim partit de l’Olot, a casa contra el València Mestalla (diumenge a les 17.00 h), ara ja és una final.