Territorial

Sense efectivitat ofensiva

1a catalana. El Llagostera B, tot i tenir les millors ocasions del partit –dos pals inclosos–, és incapaç de marcar i cau per un gol aïllat del Manlleu

llagostera b 0 manlleu 1

LLAGOSTERA B:Flere, Sotto, Campeny, Mario (González, 33’), Joel Vilalta (Lucas, 60’), Sergi Barco (Kamal, 45’), Tarrenchs, Ousman, Ibra, Alexis (Abde, 65’) i Eloi Pena.MANLLEU:Carbó; Pajares, Joel Puntí, Dan Coll, Payán; Àlex Soler, Criado, Werick (Jordi Pla, 45’), Martí Soler; Adrià Balagué i Kako (Aleix, 89’).GOLS:0-1 (14’) Adrià Balagué.ÀRBITRE:Serra Sanz.T.G.:Als locals Sergi Barco, Alexis, Ousman, Sotto i Lucas; i als visitants Balagué, Werick, Pajares, Payán i Aguiler.T.V.:Doble groga al visitant Criado (78’).

El Llagostera B, instal·lat en terra de ningú a mitja taula, va enllaçar ahir la tercera derrota consecutiva –la quarta en els últims cinc partits– contra el Manlleu, que va sumar els tres punts al municipal llagosterenc fent el mínim (0-1). El conjunt dirigit per Javi Salamero va sortir endollat al partit i en la primera meitat va gaudir de les millors ocasions, sobretot dos pals d’Alexis i Ousman, a més de diversos un contra un amb el porter i centrades perilloses que no van acabar a dins la xarxa per ben poc. En canvi, el Manlleu va encertar en pràcticament l’única ocasió de què va disposar al llarg del partit. Va ser en una falta lateral que, després d’un rebot, va endreçar a gol Adrià Balagué en el minut 14.

En la segona meitat, els llagosterencs van sortir disposats a revertir el resultat, tot i que els va costar més del compte crear oportunitats clares. Mentrestant, el Manlleu es va dedicar a defensar ordenadament. Ibra va fallar la més clara en la segona part del conjunt gironí, que, tot i jugar l’últim quart d’hora del partit amb un home més per l’expulsió de Criado, no va encertar en els últims metres. Finalment, el Llagostera B es va quedar sense premi i intentarà millorar la dinàmica diumenge vinent al camp del Mollet (a les 17 h).